Öneri : On-line süre ile ilgili.

Reaction score
0
Babacanlar bildiğimiz gibi hackhell.com'da, üyelerin aktifliğini saptayan online süre ölçüsü var. Ve birçok kullanıcı, diğer kullanıcıları değerlendirirken bu ölçüyü dikkate alıyor.
Son günlerde dikkatimi çekti, birçok arkadaş fazla popüler olmayan forumlarda sabahtan akşama kadar birtek yazı bile yazmdan öylece saklanıyor. Ne bir başlık açıyor, ne bir paylaşımda bulunuyor nede diğer üyelerin paylaşımları için teşekkür ediyor. Zamanı gelince "ben bir hafta online oldum", "ben iki hafta" diyorlar/diyecekler.
Yönetimden ricam teşekkür'ün yanına başka bir ölçü getirebilir misiniz? Online süre bilgi amaçlı kalsın ama ölçü olarak kullanılması bence yanlış.

Haklısın dostumm! Mesela bide PC yi açık bırakıp gidenler war ??? Yani bu bi ölçüt olmamalı bencede... Mesela ben girerim işim bitince hemen netten çıkarım ondan az gözüküyo benim süre??

Açıkcası ben online sürelerinden çok aldıgı tesekkur sayılarını ölçüt alıyorum...

5 Dak. herhangi bir harekette bulunmadığın zaman online süren zaten işlemiy0r zannedersem..!
Ama En iyisini Dark bilir..!

walla bende biraz ağır bi yorum yazdım ama işin doğrusu bende ölçüt olarak kullanıldığından emin değilim :) Aslında yönetici arkadaşlarda herşeyin farkında we neyin nasıl ölçüt alcağını bilir ama :D Neyse ölçüt olarak kullanlar için olsun o zmn yukardaki yorumum :D ...

Önemli olan da teşekkür zaten.Benim onlıne sürem yüksek ilk 3 e girer eminim ama teşşekkürüm yetersiz.Daha çookkkkk çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkk:)

varmı geçebilecek :D online sayacı forumda gezinmezseniz çalışmaz..

açıkçası pek online sürelerine bakmıorum.aldığı tşk miktarı,imzası,açtığı konular ve msjları benim gözümdeki değerini belli ettirior zaten.bu yüzden genellikle msjların tümünü okumaya gayret eder ve imzalara dikkat ederim.çünkü bunlar kişinin kendisini yansıtan devranışlardır;)

ya online süresi değil de millet yok ben şurada smodum yok burada adminim sitenizde mod olmak istiyorum diyor. onlara uyuzum biraz

Geri