itiraf ediyorum çok gereksizzz bence
eagleomur Forum Kartalı HH Üyesi Katılım 6 May 2006 Mesajlar 2,300 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 47 Konum ÇIRPINIRDI KARADENİZ,BAKIP TÜRK'ÜN BAYRAGINA AH ÖL 16 Ağu 2006 #21 itiraf ediyorum çok gereksizzz bence
MyThicaLBoY єƒѕαηєνι çσ¢υк HH Üyesi Katılım 18 Mar 2006 Mesajlar 3,337 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 32 Konum nereye ? 16 Ağu 2006 #22 şahsen ben hiç bişey itiraf etmem
Gєηco Altın Üye Altın Üye Katılım 20 Haz 2005 Mesajlar 6,734 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 39 Konum Belirsizliklerden.. 16 Ağu 2006 #23 εگмεя' Alıntı: hatırlıorum bu konuyu en son genco acmıştı itiraflarınız die sadece kendi ve başka biri yazmıştı sanırım gereq yoq Genişletmek için tıkla ... her durumda koycan yani lafı : ) pis şhey.... Arkadaşım bunnar itiriftan ne anlarlar... : ) Talep olmadıgı için açılsada iş yapmaz.
εگмεя' Alıntı: hatırlıorum bu konuyu en son genco acmıştı itiraflarınız die sadece kendi ve başka biri yazmıştı sanırım gereq yoq Genişletmek için tıkla ... her durumda koycan yani lafı : ) pis şhey.... Arkadaşım bunnar itiriftan ne anlarlar... : ) Talep olmadıgı için açılsada iş yapmaz.