[ÖNERİ]İtiraf Bölümü Açılsın

İtiraf Bölümü açılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    30

5xxxxx

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pek çok sitede itiraf bölümü var. Neden Hackhell'de de olmasın.. Ben Bunu oylamaya Sokuyorum. Umarım Yetkililer Gerekli İşlemi Oylamaya Göre yapar.

gereksiz oldugunu düşünüyorum

5xxxxx' Alıntı:
arkadaşlar pek çok sitede itiraf bölümü var. Neden Hackhell'de de olmasın..
dostum diger sitelerde var diye burda da olucak diye bişey yok
onemli olan özgün olmak mantıklı işler yapmak ;)

5xxxxx' Alıntı:
arkadaşlar pek çok sitede itiraf bölümü var. Neden Hackhell'de de olmasın.. .

neden olmasın bilion mu çünkü forum kirliliği olacak
millet sacama sapan seyler yazacak

itiraf etmek isteyen itiraf siteleri war oraya etsin derim
ben bu arada lion sen uyumuyon mu kareşim :D

sanki devlet sırrı acıklanacak itiraf bölümünde . . Ne gerek var ..

Bununla ilgilili bir başlık vardı sanırım 20 den fazla mesaj atan olmamıstır.

Son derece gereksiz

hatırlıorum bu konuyu en son genco acmıştı itiraflarınız die sadece kendi ve başka biri yazmıştı sanırım :)

gereq yoq

Galiba itiraflar bu siteyle ilgili olacak.Bu gün adulta 2 kere girdim gibi şeyler olur heralde.Ya da bi mod arkadaş a kişisini gereksiz yere banladım,b kişisine gıcık gittim.Bütün konularını kapattım mı diyecek ? Sence drler mi?Demezler bu yüzden de şaçma saçma şeyler olur.Bu gün kırmızı ışıkta geçtim ,derste hocaya nanik yaptım vs. Hic gerek yok bence.

geReksiZ benCe..

bence gerek yok gibi şimdi açılır herkesin bişey itiraf edeceği tutar boşa post kasmak için bulunmaz mekana dönüşür o yüzden -1 onun yerine yararlı paylaşımlar yapmak daha doğru olucaktır hh için

Gereksiz --------

bence forum oyunlarında abuk subuk konu acılıp orda post kasılacagına tek bır baslık altında daha guzel olur..

iyi,paylasım da itirafın neresi paylasım olacak..ben su zamanda sunu yapmıstım falan filan..zaten millet msj sayısını arttırmak için geregi kadar gereksiz yazı yazıyor.adam güzel bi konu acmıs sanmıyorum ki cogu o yazıyı okuyor veya verilen programı indiriyor..gökyüzündeki yıldızları avatarın üstünde biraz daha fazla görmek için konunun içeriğine bile bakmadan eline sağlık denen 2 kelimelik cümleyi kuruyor..
bu istekte de aynı sey olacak,yıldız için olan biten gereksiz seyler yazılacak..

Geri