Önemli Duyuru !!!

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni xenon sunucumuzda os kurulurken gerekli olan bazı bileşenlerin kurulamamış olması yuzunden yapmayı dusundugumuz upgrade calısmalarını gerceklestıremedık, ve bu bılesenlerın eksıklıgı ılerde buyuk sorunlara yol acabılecegı gibi suankı yapılandırmalarada olanak vermıyor...O yuzden işletim sistemini tekrar kurduruyoruz tabi işletim sisteminin dc tarafında reloaded edılmesı 24 saatı bulacagı ıcın hackhell'i başka bır sunucuya tasıdık 1 gun boyunca kapalı kalmak pek mantıklı olmayacaktı.. Suan hackhell kendı sunucusunun gereklı teknık ıslemlerı bıtene kadar Farklı bır sunucudan yayın yapmaktadır bu gecıcı sunucu degısıklıgınden oturu hackhell ın yenı ns lerı yurtdısında hemen aktif olmakta fakat turkıyede bu işlem bırkac saatı bulmaktadır.. Suan ıcın hackhell' a proxy uzerınden ulasabılır herkes .. Proxy kullanamayan uyeler ıse malesef beklemek zorundalar nslerın turkıyede tam anlamıyla oturması ıcın... iyi forumlar...

proxy neyinn ne bilmiyomki ben,
bekleyecek şanssız kısımdamıyım yani :]

su bır kac gun bu yuzden cok sıkıntı cektık ama ınanın su ıslemler bıttıkten sonra hem guvenlık hemde performans bakımından cok uzun bır sure rahat nefes alıcaz... Xenon sunucudakı os nın reload edılmesınden sonra sunucu ıle ılgılı gereklı çalışmaları yapıp son bı kez daha hackhell ı tekrar xenon a tasıycaz ıste ozamanda bugunku gıbı kısa surelı bır sıkıntı yasanacak ama ondan sonra allah ızın verırse cok uzun sure problemsız bı sekılde devam edıcez yayına :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
proxy neyinn ne bilmiyomki ben,
bekleyecek şanssız kısımdamıyım yani :]

suan buraya msj yazabıldıgıne gore beklemeyecek şanslı kısımda oluyorsun :)

hh geleceği için planlanan herşey için beklemeye değer ;)

bende o şanslı kısımdanım o zaman ohh be :)

meohehoe aha bende gealdım :D daha iyisini için devammm!

başka nerde olabilirizki tabiki burdayız.... :D

hayırlısı olsun diyorum yalnız dün akşam saat 22.30 sularında hackhell ana sayfaya ulaşamadım (açtığımda d.......kumaş adlı saçma birşeyler açıldı :S) bi süre sonra da somebody stops me açıldı ama siteye giremedim :( neyse hh için daha iyisi olacaksa beklemeye razıyız hepimiz 1 gün forumun kapanmadığı iyi olmuş.herkese iyi forumlar :)

heyyy bende burdayım :D

burdayız abi:D

Ben internet kafeden giremedim mesela :cool:
Proxy kullanacaktım ama admin yetkisi yok.
Eve geldim direk proxy kullanmadan daldım geldim.
Upload neyimde yapmışım :D

Bende diyorum neden girilmiyor siteye yoksa biri yamukmu yaptı ama anladık ki sorun yokmuş aman.. bunlarda biter sabretmek lazım

bu sunucu cok yavas bundan onceki superdi acaip hizliydi deli oldum sayfalarin acilmasini beklerken halada deli oluyorum,neyse insallah bir an once hersey normale doner...

Geri