1001Design
330i ///M3 Design
Fenerbahçelilik bambaşka bir şeydir. Sadece skorlar, kupalar üzerine inşa edilmemiştir. Fenerbahçe demek, dayanışma, paylaşım, birbirine omuz vermek demektir. Forum üyelerimizden mp1907`nin (Cihan Yen) açtığı topic, bizlere bu duyguları yaşamamız için bir fırsat yaratıyor. Cihan Bey, yakınlarından birinin oğlu olan küçük Oğuzhan`ın durumunu anlatıp, taraftarlarımızdan destek istiyor.
Oğuzhan 10 yaşında fanatik Fenerbahçeli bir taraftarımız. Ancak o Fenerbahçemizin zaferlerinin tadını olması gerektiği gibi çıkaramıyor çünkü şu anda Koşuyolu hastanesinin bir odasında kendisini sağlıklı bir yaşama kavuşturacak kalp naklini bekliyor.
Henüz 2 aylık bir bebekken kalbinde başlayan rahatsızlığı, son raddesine gelmiş ve doktorlar, kalp nakli yapılmazsa fazla şansının olmayacağını söylüyorlar. Durumu kötüye gittiği için hastanenin acil listesine alınan Oğuzhan, o haliyle fotoğrafının çekilmesini istemiyor. Annesi Mürüvvet Tuzluca, her gün yeni bir umutla bir aydır oğlunun yanında yatıp kalkıyor. İnsanları organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya çağıran anne Tuzluca, 10 yıldır oğlunu hiç koşarken göremediği için çok üzgün olduğunu belirtti ve "Umudumu yitirmedim. Oğuzhan belki yeni kalbiyle koşabilir" diye konuştu.
Oğuzhan’ın babası da maddi durumlarının pek iyi olmadığını belirtti. Tuzluca Ailesi, uygun kalp bulunduğunda nakil için gerekli yaklaşık 150 bin YTL’yi nereden bulacaklarını düşünüyor.
Forum üyemiz mp1907 de, Antu.com`da düzenlenecek bir kampanya ile bu aileye ve Oğuzhana yardım elini uzatılabilir diye düşünüp bir topic açmış. Forumumuzun imkanı olan duyarlı insanlarından yardım istiyor.
Tarftarlarımızdan ve üyelerimizden, aşağıda verdiğimiz hesap numarasına ellerinden geldiği kadar yardım etmelerin rica ediyoruz. Daha önce bir çok kez gerçekleştirdiğimiz gibi bu kampanyanın da başarıyla sonuçlanacağından ve küçük Oğuzhan`ın sağlıklı bir şekilde aramıza döneceğinden eminiz.
Oğuzhan ve Ailesine ışık olmak için
Hesap Bilgileri :
Şube Kodu : 1127 (Küçükçekmece-Tepeüstü Şubesi)
Hesap Numarası : 0374860
Banka İsmi : İş Bankası
Hesap İsmi : Cihan YEN