Önemli 1 sorunum var...

by_techno

New member
Reaction score
0
Masaüstünde veya başka bir bölümde kısayol yaratamıyorum yani şekil bu

1582069898_12052008_1.jpg

Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin..

Yoksa Vistaya Elveda edicem Xp ye Tekrar Döneceğim...

maalesef ardım taradım çözüm bulamadım illa vista dersen kur bi sana makine xp de visyayıda kullan derim

maalesef ardım taradım çözüm bulamadım illa vista dersen kur bi sana makine xp de visyayıda kullan derim

Teşekkürler çabaların ve tavsiyelerin için ama ben teması için değil bilgisayarın içinde 1 ton program 1 ton oyun var flash disk 'im bunlar için yetersiz format atarsam bunları En baştan bulmak ve yapmak zorundayım...

Yardımlarınızı Bekliyorum...

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

arkadaş böyle kısyol oluşturulmazki öyle yaparsan sana hangi klasör için kısayol oluşturmak istiyon die bir soru çıkar

ama şöyle yaparsan

kısayol oluşturmak istediğin dosyaya gel 1 kere tıkla,imleç üzerinde iken sağtıkla ve gönderin üzerine gel ve kısayol oluştura bas bu kadar

arkadaş böyle kısyol oluşturulmazki öyle yaparsan sana hangi klasör için kısayol oluşturmak istiyon die bir soru çıkar

ama şöyle yaparsan

kısayol oluşturmak istediğin dosyaya gel 1 kere tıkla,imleç üzerinde iken sağtıkla ve gönderin üzerine gel ve kısayol oluştura bas bu kadar

Arkadaşım ben bu soruyu istiyorum zaten ama yok... Diğer şekil oluyo AMA bana bu lazım

Teşekkürler

Yardımlarınızı bekliyorum...

Geri