Önceki yaşamınızda kimdiniz?

ben danscıymısım :))))))))))))

ben kuyumcu ve saat tasarımcısı :))

ben sosyolog cıktım:)

guney amerikada yaşıyyomuşum bide dansçı felan diyo bu bana yaw ne dansçısı kardeşim delikanlı adam dansçı olur mu

insanların kalbine ümit serpme yeteneğimi geliştirmem gerekiyormuş:( sanırım bu nedenle şimdiki hayatımda tek yaptığım başkasına yardımcı olmak.bide kendime yardımcı olabilsem..

haa bide dedektifmişim:) güzel meslek valla keşke devam etseymiş

5465416541 kez acildi bu baslik

asya mesajını edıtlermısın lutfen

flood yasak

ifrit...

Bugünkü Moğolistan civarında bir yerlerde 1750 civarında doğdunuz.
Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız..
Moğolistan yalan vallahi yalan iftira :)
Vay behh müzisyendesen olmaz ozan desen o hiç olmaz bak direktör olmuşumdur belki :)

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Bulgaristan civarında bir yerlerde 1025 civarında doðdunuz.

Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz

abii biliyor bu beaa :D benım şimdiki hayatım da bulgaristanda başladı demek o civarlardan fazla uzaklaşmamışım:) hehe guzel bişeymiş.

bugungu antalya civarinda klise kutuphane veya kabile esyasi koruyuculuk gorevinde bi bilge ciktim :D:D:D:

abi ben yunanmışın yaw nasıl olur bozuk bu şey

ben ilkel çağların yenilmez savaşçısı barbar conan olduğumu sanıyodum. 1200 lerde doğan filozof veya düşünür bi kadın çıktı..hayalkırıklığı... :)

M€(-)M€T' Alıntı:
Bugünkü Moğolistan civarında bir yerlerde 1750 civarında doğdunuz.
Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız..
Moğolistan yalan vallahi yalan iftira :)
Vay behh müzisyendesen olmaz ozan desen o hiç olmaz bak direktör olmuşumdur belki :)

arkadas senle ayni seyler banada cikti :) :eek:ut:

Ben baktırmıştım daha önce yaw... Kuzey Rusya da, Petersburg da doğmuş bir şair ya da yazar veya rütbeli bir asker olmam gerekirdi, 1600 lü yıllarda yaşamış olmalıydım... Ben Kimim yawf :eek:

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Kuzey Afrika civarında bir yerlerde 525 civarında doğdunuz.

Bir kütüphaneci, papaz veya kabile emanetlerinin koruyucusuydunuz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: İnsanlara karşı nazik tavır geliştirme, anlayış ve şefkat hediyesini elde etme.

ben bumuşum:)

hehe

Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..

Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.

hem zehir üretmişim hem zayıfa ve fakire yardımcı olmusum heheh-bi de pragmatikmişim(faydacı,çıkarcı) !?

ama yine materyalistmişim hehehehehe

Koruyucu melek ile ilgili bi link var aşşağıda ben şoke oldum bu nasıl olabilir

Geri