-HaKiKaT-
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Altyapıdan yetişen Serdar Özkan, Beşiktaş ile lig şampiyonluğu yaşamak, ardından da İspanya Ligi´nde oynamak istediğini söyledi.
Geçen sezon göze battı
Beşiktaş’ın altyapısında yetişen, ama 2007-2008 sezonuna kadar farklı takımlara kiralandıktan sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yeniden Siyah-Beyazlılar’a kazandırılan Serdar Özkan, yakın gelecekteki en büyük hedefinin lig şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi. Her futbolcu gibi kendisinin rüyalarını da bir gün Avrupa’ya transfer olmanın süslediğini belirten genç oyuncu, “Ama önce Beşiktaş’la şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sonra ver elini La Liga” diye konuştu.
‘Savaşmadan kazanılmaz’
Bulunduğu noktaya kolay gelmediğinin altını çizen Serdar Özkan, şöyle konuştu: “Uzun süredir bu formayı giyiyorum, ama geçen sezon yakaladığım çıkışı hocamız Ertuğrul Sağlam’a borçluyum. Yeni sezonda kadroya girebilmek çok daha zor olacak. Çünkü biribirinden kaliteli geniş bir kadro oluşturuldu. Neredeyse eşit güçte 3 tane 11 sahaya sürülebilir. Ancak çalışmadan hiçbir şey elde edilmiyor. Her zamanki gibi yine çok çalışacağım ve forma için savaşacağım. Kendime güveniyorum.”
www.besiktas.org