'Önümüz AydınLık'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Efsane olacak bir kadro oluşturduklarını iddia eden Demirören, `Tek yürek olduğumuz sürece başaramayacağımız şey yoktur. Beşiktaş`ın geleceği de, bugünü gibi pırıl pırıldır` dedi.

Gbaskemiroren.jpg

Beşiktaş’a hizmet etmem, yaşamımın en büyük anlamıdır” diyen Başkan Yıldırım Demirören, Siyah-Beyazlı kulübün bugününün de, yarınının da aydınlık olduğunu söyledi. Beşiktaş Dergisi’ne pek çok konuda görüşlerini dile getiren Başkan, “Geçen sezon sonu şampiyonluk kutlamaları sırasında sokaklara baktım. Çifte şampiyonluktan daha önemlisi el ele vermiş milyonlardan oluşan Siyah-Beyaz tek bir yürek gördüm. İşte biz böyle kocaman tek bir yürek olabilmeyi başardığımız sürece, büyük Beşiktaş’ımızın önünde hiç bir güç duramayacaktır. Daha ilerilere bakmaya, daha ilerilere koşmaya, daha büyük şampiyonluklar yaşamaya, birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye çalışmamızla ve duruşumuzla devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Demirören’in açıklamalarından satır başları şöyle:

Beşiktaşlılık ayrıcalık
“Beşiktaş taraftarının üstünlüğünü, ayrıcalığını herkes kabul ediyor. Takımını yürekten destekleyen, Beşiktaş’ı bir yaşam felsefesi olarak benimseyen çok özel bir taraftarımız var. Ancak Beşiktaş’ın hem ülkemizde hem Avrupa’da çok daha büyük hedefleri gerçekleştirebilmesi için taraftarlarımıza düşen önemli görevler bulunuyor. Birincisi; taraftarımız sadece maça gelmekle yetinmemeli, kulübe sahip çıkmalı. Milyonlarca Beşiktaşlı var. Her bir taraftar Beşiktaş için ayda 10 dolar harcasa, kulübün ekonomik yapısı çok daha güçlü bir hale gelir. Her taraftar, ekonomik gücüne göre kulübüne destek olmalı. Her Beşiktaşlı’nın Beşiktaş için yapabileceği bir şeyler vardır.”

Birlik-beraberlik şart
“Taraftar futbolda elde edilen haftalık neticelere göre hareket etmemeli. Beşiktaş iyi günde de kötü günde de hep hayatımızın içinde olmalı. Beşiktaş camiası belki de uzun yıllar sonra bu yıl gerçek anlamda kenetlendi ve bunun neticesinde 2009 Beşiktaş’ın yılı oldu; 50 yıllık Fulya projesi hayata geçti, sezonu iki kupayla tamamladık... Herkes başarı gelirse birlik ve beraberliğin gerçekleşeceği inancını taşır. Oysa birlik, beraberlik gelirse başarı gelir.”

Yeni projeler geliyor
“En büyük şampiyonluğumuz Fulya’dır. Sadece bugünün Beşiktaşlıları’na değil, gelecek nesillere de en büyük armağanımız. 106 yıllık tarihimizde, son 50 yıldır hayalini kurduğumuz bu projenin benim dönemimde tamamlanmış olması hayatımın sonuna kadar taşıyacağım en önemli gurur kaynağım. Küresel marka olma vizyonuyla, Türk sporu ve Beşiktaş için daha nice önemli yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz. Bu yıl olduğu gibi Beşiktaş bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak, yeni başarılara, şampiyonluklara imza atmak, BJK İnönü Stadı projesini, Kartalcell’i hayata geçirmek, yeni sosyal projelere imza atmak öncelikli hedeflerimiz.”

‘Bekle bizi Devler Ligi’
“Beşiktaş ruhunu, Beşiktaş duruşunu, Beşiktaş’ın kimliğini oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan yeni takımımızın, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inanıyorum. Bu sezon unvanlarımızı korumanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın adını daha yukarılara yazdırmak için mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki, daha çok çalışacağız ve fazlasıyla hak ettiğimiz bütün başarıları bu sezon da bir bir yaşayacağız.”

Geri