Ölmeden Önceki Son Oyunu..[ ŞifreLi Resim ]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadasında 7 Milyar $ Bırakan George H. ölmeden önce mektup ve bu resmi bırakmış Mektupta yazan ise " Bu resimde herşey açıktır beni tanıyan şifreyi çözer" Herkez bu resimde gizli olan şifreyi arıyor ama şu ana kadar bulan hiç kimse yok.

Hazinesinin yeri bulunamıyor
George nin hazinesi blunamıyor tüm parasını altına çevirip saklamış olabileceği iddia ediliyor.Polisler ve uzman psikologlar tarafından şifre çözülmeye çalışılıyor , polisler ölüm sebebini arıyorlar..

Ağır hasta olan George Geceliğin Resmi Ve Mektubu Bırakıp İntihar Ettiği Sanılıyor Mektubun Son Satırında Yazanlar İse Polisinin Dikkatini İkinci Bir Kişiye Yöneltiyor.. ( Mektubun o satırları bir sır gibi gizleniyor )

İşte o şifreli resim ;

adszsk.png

Resim paintte yapılmış ve sekiz farklı renk bulunuyor...​

Yahu ne şifresi. Şifre falan yok. Öyle karalamış işte :)

Eğer dikkat ettiyseniz kahverengi ve yeşil karamaların altında harita gibi birşey var ve ağaç dallarından aşağıya sarkan oklar var.Sanki ağacın yanında üçgen gibi birşey var orda birşey belirtmek istemiş gibi.
Resim daha açıklayıcı olur.

adamı tanıyan gömüyü alıp kaybolmuştur

maun sandık cıkarsa şaşmayın beni tanıyan hazinenin içinde ne olduğunu da biliyodur demiştir xD

Eğer dikkat ettiyseniz kahverengi ve yeşil karamaların altında harita gibi birşey var ve ağaç dallarından aşağıya sarkan oklar var.Sanki ağacın yanında üçgen gibi birşey var orda birşey belirtmek istemiş gibi.
Resim daha açıklayıcı olur.

Çok mu uğraştın bu tespiti yapmak için ? : ):durdurun

Adam şimdi kahkahalarla dağılıyodur yattığı yerden ulan bak şu kazmalara diye diye :)

şimdi öbür taraftan bi tarafı ile gülüyordur adam bu kadar ugrasanlara :D

Köyden indim şehre Filmi gibi buda.

Saatli taşa sırtınızı verip 50 adım gidin kazın:D

:durdurunKahverengi cizgileri painte yeşille birleştirdim çok harika ...Süperrrrrrrr..

bencede bebe çizmiş bunu ya :D

Saçma Saçma Saçma Saçma Delinin birisdi Kuyuya Taş Atmış Misali Yada Şunu Söyliyim Delinin Birisi Hastenenin Duvarındaki Delikden Devamlı Bakarmış Diğer Deliler Merak Etmişler Onlarda Bakmışlar Bişe Göremeince Hemen o Deliye Yönelmişler Burada Bişe göremedik Biz Neden Durmadan bakıyorsun Sen haketen Delisin Demiş Ben 40 Senedir Bakıyorum bişe Göremedin Sen Bir Bakıştamı Göreceksin Demiş :D

adam son nefesini verirken karalamış oyle.

vasiyet yazana kadar adam ne yapmış :D belki vasiyeti babında bir karalamadır.
Türkiyedeki yiğenime , mısırdaki pramitlerimi bırakıyorum :D

Geri