ÖLmü$sünüz ßa$ınız SağoLsun[!]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ÖLDÜ DİYE GAZETELERE İLAN VERİLDİ, FUTBOLCULAR SİYAH BANTLA ÇIKTI AMA...
'Ölmüşsünüz, başınız sağolsun'
Balıkesir, Adanaspor ve Beşiktaş'ta forma giyen Özer Umdu için ölmeden gazetelere başsağlığı ilanı verildi. Balıkesirsporlu futbolcular maça siyah bantla çıktı, valinin de izlediği karşılaşma öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

mansetfikra28022006.jpg

Balıkesir'deki yerel bir gazetenin, isim benzerliği yüzünden bir hata yaparak Özer Umdu'nun(54) öldüğünü duyurmasının ardından kentte işler biribirine girdi. Gazetenin 25 Şubat günkü sayısında, “Altın kafayı kaybettik” başlığıyla yer alan haber üzerine, Balıkesirspor yönetimi, Özer Umdu için başsağlığı ilanı verdi.

FUTBOLCULAR SİYAH BANTLA MAÇA ÇIKTI

Balıkesirspor'un Atatürk Stadı'nda Yeni Sanayispor ile yaptığı maça futbolcular, Umdu'nun anısına siyah bantla çıkarken, Vali Selahattin Hatipoğlu'nun da izlediği maç öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Umdu'nun ölmediği, Erdekspor Teknik Direktörü ve Balıkesirspor'un eski futbolcusu Can Cangök'ün, başsağlığı için ailesini telefonla aramasıyla anlaşıldı. Cangök, telefona Özer Umdu'nun çıkması üzerine yaşadığı büyük şaşkınlığın ardından durum anlaşıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde lokal işletmeciliği yaptığı öğrenilen Özer Umdu, sağlığının gayet yerinde olduğunu ifade ederek, “Başsağlığı telefonları gelmesi üzerine bir süre şok geçirdim. Bu tür bir olay inşallah bana uzun ömür verir” diye konuştu.

Bu arada, Özer Umdu'nun kalp krizi sonucu öldüğü yolunda haberi duyuran yerel gazetenin genel koordinatörü Levent Uysal, hatanın isim benzerliğinden kaynaklandığını söyledi. Yerel gazete, Umdu'nun ölmediğine ilişkin haber yayınlayarak okurlarından özür diledi.

allah rahmet eylesın öldüğü zaman bari

ben delirirdim be ölmicem basın sağolsuna gelecekler...yok ben almıyım alana mani olmiyim:D

yaw ben diom bizim memleket garip yer diye kimse inanmıyo :D

ehueheu bu balıkesırlıler oldurcek benı zaten ya ben bı gun gıttım balıkesıre ama ılk defa gıdıyom ben orda bı bufe vardı dedım amca ben buranın yabancısıyım yapı kredı bankası nerde dedım amcacım dondu bana ıs bankasının yanında dedı bende ıcımden eben dedım hehehehe

aaaaaaa reactor levent kırcamı ölmüşşş allah rahmet eylesın bende demın show tv gordum alt yazı gecıyordu amerıkan hospıtaldeymıs ama beyın kanaması gecırmıs dıyordu oldu demekkı tuh beee

SaDoLaYn' Alıntı:
aaaaaaa reactor levent kırcamı ölmüşşş allah rahmet eylesın bende demın show tv gordum alt yazı gecıyordu amerıkan hospıtaldeymıs ama beyın kanaması gecırmıs dıyordu oldu demekkı tuh beee
DaLga geçmiyon dimi ßaßa harßi öLdümü ? SazanLık yapmı$ oLmimde :)

KaRma' Alıntı:
DaLga geçmiyon dimi ßaßa harßi öLdümü ? SazanLık yapmı$ oLmimde :)

bana ne sooruyon reaktor olmus dıyo ben alt yazısını gormusdum olmusmu reaktor beyın kanamasımı gecırdı allahımmmmmmmmmmmmm

allah rahmet eylesın reactor bızı koyup koyup gıtme nolursun kendını martılarla bır tutma ne ısın var otekı dunyada net yok dusersın yorulursun sen gel en ıyısı forma sevgılın senı korusun heuehuehuehu

Geri