Öldüğü Meydana Geri Dönen Asker

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
fft17_mf72129.Jpeg

Öldüğü Meydana Geri Dönen Asker​

İngiltere'de paranormal olaylarla ilgilenen bir grup uzman, İngiliz iç savaşının en önemli muhaberebelerinden birisi sayılan 1645'teki Naseby meydan savaşında öldüğü düşünülen bir askerin hayaletini 'görüntüledi'.

Northampton Paranormal Araştırmalar Grubu adlı derneğin üyeleri, geçtiğimiz ay Northamptonshire yakınlarında çarpışmanın gerçekleştiği alana bir gezi düzenledi.

Muharebenin 363. yıldönümüne denk gelen gezi sırasında arazide silah ve top sesleri duyduklarını iddia eden araştırmacılar, çektikleri fotoğraflardan birisinde ağaçların arasından yürüyen bir kişinin silüetine benzer bir görüntüye rastladı.

Yazar ve hayalet araştırmacısı Adrian Perkin, üzerinde herhangi bir oynama yapılmadığından emin olduğu fotoğraftaki görüntünün, çarpışmada ölen bir İngiliz askerine ait olduğunu öne sürdü.

İddialara karşı çıkan bir grup uzman ise, fotoğrafta görünen silüetin tamamen bir ışık oyunu olduğunu iddia etti.

1642-1651 yılları arasında süren İngiliz iç savaşının önemli muharebelerinden olan Naseby'de 21 bin kişilik kraliyet odusu, Sir Thomas Fairfax komutasındaki cumhuriyetçiler tarafından yenilgiye uğratılmıştı.

KAYNAK

ben benzetemedim vlla ışık oyunu gıbı gelıo

Çanakkale'dede duydum ßen ßöyle ßi olayı.. acemilik döneminde anlatıyolardı ßize üstlerimiz..
ßeyaz atlı askerler ALLAH ALLAH Sesleriyle qeliyomuş..ßunu duyan qece nößet tutan askerlerin ßazılarının psikolojisi ßozulmuş..

ßilqi Icin saqoL..

bana inandırıcı gelmedi neden gidipte orda resim çekmişler eğr şans eseri yakaladılarsa bunun için onbinlerce resim çekip o sahnede o pozu yakalamaları lazım.bence montaj veya ışık oyunu

bende ışık oyunu gibi seziyorum:hh? ama çektilerse helal olsun adamlara

saçmalık.

ışık oyunundan başka birşey degil

UzmanLar ışık oyunu Dediyse Doqrudur..

maden öyle geliyolarda çanakkalede size yardım etmeye neden gelmediler ? diye sormazlar mı...

ii sallamışlar herkesin ilgisini çekmeyi başarmışlar özelliklede bizim medya habercilik araştırmacılık gazetecilik değilmi neden doğruluğunu araştırmıyolarda hemen basılnda yer aliyo anlamıyorum

ohooo haber yapmak için beni bile çekerler yawww
inanmayın

oyun varmı bilemem ama ilginç olduğu kesin.. eline sağlık

Geri