snıper
New member
- Reaction score
- 0
Karanlık gecede içimde bir ürperdi,Aklım bile başımda değil sanki Nedir bu içimde olan ateş-i iza beni yakan ve kavuran
içimi katılaştıran ve sonra korkmama sebeb olan.göz yaşımı tutamam
sebebim korkudan içimde bir ses ölüm ölüm ölüm.
Kimsem yok yanımda derdim zulum hani nerdesiniz ey arkadaşlar iyi
günümde yanımda olanlar nerdesiniz nerde..
oysa ben yanlız kalmamalıydım yanımda sevenlerim olmalıydı benimle ilgilenmeliydiler. nerdesiniz nerde ey iyi gün dosları.
içimde bir ses ölüm ölüm var..
Hani beni çokca sevenler övenler nerdesiniz bakın yardım edin kapalı kaldım burada yardım etseniz nerdesiniz..
içimde olan ateşi- azap yakıyor artık karartılar sarıyor yanımı kimse yok ey dostlarım nerdesiniz nerde yokmu içinizde bir
dua eden
hani nerdesiniz kurtarın yokmu duyanınız içimde olan ses seslenir ölüm ölüm ölüm var..
keşke rüya olsa keşke bir günüm geri gelse gözlerim kapanmıyor acıdan korkuyorum azaptan ey dostlarım nerdesiniz
yokmu beni seveniniz.
Allahım af et beni af et yarabbi kurtarın beni cehennemden ateşi azaptan yokmu seveniniz
hani kardeştik beraber yedik içtik yokmu beni göreniniz çıkarın karanlıktan çıkarın kabirden beni yokmu bir hayır severiniz.
Hani hep beraberdik dua etmiyecekmisiniz yokmu yokmu bileniniz..
ey Allahım ben ne yaptım ap acık bir cahilliğe daldım af et yarabbi af et kurban olayım çok pişmanım günahkarım yarabbi boş
yaşadım
namazdan kaçtım duadan yan caydım ateşime razıyımda af et yarabbi hafiflet günahımı ya rabbi ya rabbi af et
hani nerdesiniz yokmu seveniniz... dua edeniniz
Yarın Sizde Öleceksiniz.
içimi katılaştıran ve sonra korkmama sebeb olan.göz yaşımı tutamam
sebebim korkudan içimde bir ses ölüm ölüm ölüm.
Kimsem yok yanımda derdim zulum hani nerdesiniz ey arkadaşlar iyi
günümde yanımda olanlar nerdesiniz nerde..
oysa ben yanlız kalmamalıydım yanımda sevenlerim olmalıydı benimle ilgilenmeliydiler. nerdesiniz nerde ey iyi gün dosları.
içimde bir ses ölüm ölüm var..
Hani beni çokca sevenler övenler nerdesiniz bakın yardım edin kapalı kaldım burada yardım etseniz nerdesiniz..
içimde olan ateşi- azap yakıyor artık karartılar sarıyor yanımı kimse yok ey dostlarım nerdesiniz nerde yokmu içinizde bir
dua eden
hani nerdesiniz kurtarın yokmu duyanınız içimde olan ses seslenir ölüm ölüm ölüm var..
keşke rüya olsa keşke bir günüm geri gelse gözlerim kapanmıyor acıdan korkuyorum azaptan ey dostlarım nerdesiniz
yokmu beni seveniniz.
Allahım af et beni af et yarabbi kurtarın beni cehennemden ateşi azaptan yokmu seveniniz
hani kardeştik beraber yedik içtik yokmu beni göreniniz çıkarın karanlıktan çıkarın kabirden beni yokmu bir hayır severiniz.
Hani hep beraberdik dua etmiyecekmisiniz yokmu yokmu bileniniz..
ey Allahım ben ne yaptım ap acık bir cahilliğe daldım af et yarabbi af et kurban olayım çok pişmanım günahkarım yarabbi boş
yaşadım
namazdan kaçtım duadan yan caydım ateşime razıyımda af et yarabbi hafiflet günahımı ya rabbi ya rabbi af et
hani nerdesiniz yokmu seveniniz... dua edeniniz
Yarın Sizde Öleceksiniz.