Ölüm Makinası Hummer!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
57683.jpg
59283.jpg

Minibüs Hummer cipe çarptı: 10 ölü, 14 yaralı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- Ertan KORKMAZ- Evren KASIRGA/MANİSA, (DHA)

MANİSA'nın Saruhanlı İlçesi yakınlarında meydan gelen trafik kazasında, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda takla atıp karşı şeride geçen minibüs, Hummer cipe çarptı. Kazada minibüstekilerden 10 kişi öldü. Minibüsteki 11 kişi ile Hummer cipteki 4 kişi kazadan yaralı kurtuldu.
Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Saruhanlı çıkışındaki Nuriye Beldesi Kavşağı'na 200 metre uzaklıkta meydana geldi. İstanbul yönüne giden 35 TLL 94 plakalı minibüsün henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. Takla atarak karşı şeride geçen minibüs Manisa yönüne giden Erdal Gündüz yönetimindeki 34 EG 9394 plakalı Hummer cipe çarptı.
Hummer cipte hasar oluşurken, yolun solundaki benzin istasyonunun banketine çarparak yan yatan minibüs hurdaya döndü. Minibüstekilerden henüz kimlikleri belirlenemeyen 8 kişi yaşamını yitirirken, Mehmet Sıddık Eken (28), Sabiha Eken (25), Birsen Eken (30), Zeynep Eken (4), Burak Eken (4) ile adları öğrenilemeyen 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk da kaza yerine gelen Arama Kurtarma Sağlık Ekibi (AKS) tarafından demir yığınına dönen minibüs kaynak makineleriyle kesilerek yaralı kurtarıldı.
Kazada Hummer cipte bulunan sürücü Erdal Gündüz ile Ayşe Özten (38), Fatma Avcı (65), Nazlı Avcı (24), İbrahim Avcı (35), Selahattin Batuhan Avcı (3), Elmas Gündüz (20) ve Diyacan Gündüz (5) yaralandı. Hummer cipte bulunanlardan Ayşe Özten'in, hasta olan annesi Fatma Avcı'yı diğer yakınlarıyla İstanbul'dan oturduğu Manisa'ya getirdiği öğrenildi.
Toplam 13 yaralıdan 11'i Manisa Devlet hastanesi ile Akhisar Devlet Hastanesi'nde, minibüsten ağır yaralı çıkarılan 2 yaşlarındaki çocuk Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, 4 yaşlarındaki çocuk ise Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kan gölüne dönen kaza yerinde ölen 9 kişinin cesetleri, minibüste bulunan battaniye ve yorganlara sarıldı. Minibüsün üzerindeki yatak, yorgan ve battaniye dolu çuvallar bulunduğu, içindeki yolcuların tarım işçisi olduğu belirtildi.
Kazada ölen 10 kişinin kimliklerinin saptanmasına çalışılırken, İstanbul- İzmir karayolu kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapandı.

milliyet

Hummer gibi bi aracın ne kadar dayanıklı olduğunu böyle bi kaza dolayısıyla görmek çok üzücü. Allah sabır versin.

offf cok kotu bı kaza....gercekten ölüm makınası..Allah ölenlerın hepsıne rahmet eylesın yaralıların aılesınede Allah acıl sıfa versın ınsallah..elıne saglık fatıh..

Niye "Ölüm makinası" Hummer?
Video
Haberi dikkatle okursanız Hummer'da bir suç yok ki? Hadi diyelim sadece başlıktan yorum yapıyorsunuz o zaman VİDEOyu dikkatle izleyin.
Minibüs resmen uçarak, taklalar atarak karşı şeride geçiyor, o şeritte bir araç ona çarpmasa da zaten telef olmuş minibüs, Hummer çarpınca niye haber oluyor ki? Diyelim haber oldu, niye Hummer tek suçlu gibi gösteriliyor ki?

ya kardeş ben onu o maksatla yazmadım, sonuçta orda 10 tane insan ölmüş, bisürü insan da yaralanmış, burda ilk dikkat çeken 10 kişinin ölmesi ve hummer'ın böyle bi kazada yer almış olması, orda bi toros olsaydı sence minibüsteki o 10 kişi ölür müydü ? elbette hayır. zaten ben yukarıdaki yorumumda (kırmızıyla olan kısım) hummer için suçludur demedim ki. saygılar.

Anladım,zaten amacım seni eleştirmek değil,bu haber çeşitli haber sitelerinde de aynı başlıkla verildi zaten.

irfanfatih' Alıntı:
orda bi toros olsaydı sence minibüsteki o 10 kişi ölür müydü ? elbette hayır. zaten ben yukarıdaki yorumumda (kırmızıyla olan kısım) hummer için suçludur demedim ki. saygılar.

"Hummer veya bir motorsiklet çarpsa 10 kişi ölür müydü" sorusuna hayır demek biraz önyargı gibi geldi,çünkü, dediğim gibi, minibüs zaten taklalar atarak geçiyor karşı şeride...
Yani sadece senin açtığın konuya video ile katkıda bulunmak ve haber verilişlerindeki önyargılara gönderme yapmak için böyle bir yorumda bulundum.

Geri