Ölü Sevici FoFeR

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Bir süredir Fbi,Cia,Kgb ve Mit gibi teşkilatların peşinde olduğu seri katil yakalandı! :eek:ha

Bir süredir öldürülen rus mankenlerin katili yakalandı! Gece saat 3:00 sularında yapılan şok operasyonla "Ölü sevici" adı verilen FoFeR adlı seri katil yakalandı.Ünlü rus mankenler Tattiana Marinova,Olga Sharapova ve Natasha Toporov'un ölümünden sonra kırmızı alarm veren ruslar..Fbi,Cia ve Mit'ten yardım talebinde bulunmuştu.

Ortak bir çalışma içerisine giren teşkilatlar gizli bir operasyonla katili yakaladı.Rus mankenleri hedef alan "ölü sevici" katil, önce kurbanlarını belirliyor.Sonra onlarla bir süre vakit geçirdikten sonra bir akşam yemeğinden sonra evlerine bırakıyor.Yukarı davet edilen "ölü sevici" katil, kurbanlarıyla önce yakınlaşıyor. Sonra içkilerin ilaç atarak sonsuz uykunun ilk adımlarını atmalarını sağlıyor.

İsmi FoFeR olarak açıklanan "ölü sevici" katil:
-"İstedim vermediler, sen adultçusun dediler :( " dedi ve ekledi:
-Ruslara karşı aşırı ilgim vardı.Kendimi alıkoyamıyordum.Onlarda karizmama dayanamıyordu.Ama iş yatağa gelince hepsi yan çiziyordu.Onları gizli kameraya alacağımdan ve forumda paylaşacağımdan korkuyorlardı. İlk bir kaç kez sallamadım.Ama sonradan ciddi problemler oluşturmaya başladı benim için."Ya verir ya ölür" taktiği oluşturdum kafamda.Vermeyeni öldürdüm.Sonra istediğimi aldım.Hayır o değil adımız ölü seviciye çıktı.Sizin gibi basının da topunun amk :angry "

Diye konuşan FoFeR'e:

-4 farklı cinayet,
-Basın mensuplarına hakaret,
-Alkollü araç kullanmak,
-Tecavüz,

Suçlarından dolayı mühebbet hapis ve para cezası isteniyor.

Avukatı ManigatöR basın toplantısında:
-Be anuna kodumun kgb'si ne var ulan iki tane manken gittiyse :melek daha ben giricektim devreye :saskin bi rusa kaydırmadınız lan :angry Allah belanızı verecek olm :angry dedi.

Sevk ediliceği uçağa doğru götürülürken basın mensuplarına hakaret etmeyi de esirgemeyen FoFeR şöyle dedi:
-Olm alayınızın amk. :angry Turizm gelişicekti.Rus hatunlar akıcaktı ülkeye hepberaber kayıcaktık. Grup yapıcaktık ulan! :sigara: Bok ettiniz herşeyi allah belanızı versin lan. :angry dedi.

İşte yakalandıktan sonra FoFeR:

Karakoldan çıkarken yüzünü gizlemeyi de eksik etmedi. :eek:ha

220970.jpg

Linç girişiminde bulunmaya çalışan halktan dolayı araçtan indirilirken polisler tarafından korumaya alındı. (Bkz.Vurun kahpeye :melek)

Gece yarısı Türkiye sınırlarına giren FoFeR nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Saat 14:00 sularında duruşmaya çıkıcak olan FoFeR halk tabiriyle "göte geldi" :melek

Hackhell Haber Ajansı :sigara:

-Olm alayınızın amk. :angry Turizm gelişicekti.Rus hatunlar akıcaktı ülkeye hepberaber kayıcaktık. Grup yapıcaktık ulan! :sigara: Bok ettiniz herşeyi allah belanızı versin lan. :angry dedi.

:clap:clap

Allah beLanı vermesin :hhmanD

bu mu Lan hediyen :durdurun:durdurun

adımız çıktı 9'a inmez 8'e :vur

öptüm gözLerinden​

-"İstedim vermediler, sen adultçusun dediler

Puhaha Süper OLmu$ =)

Geri