Ödev Bölümü

Ödev Bölümü Açılsınmı

• Olursa iyi olur Aktif olurum

Kullanılan: 33 50.8%
  • Olursa iyi

Kullanılan: 27 41.5%
  • olsa da olur olmasada

Kullanılan: 2 3.1%
  • Gereksiz bir bölüm bence

Kullanılan: 3 4.6%

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık iki haftadır okulların açıldığı eğitimin başladığını biliyorursunuz...Bu Eğitim dönemleri genelde Öğretmenlerin verdiği Haftalık veya Yıllık ödevlerle internet ortamınıda etkileyen konular..

O yüzden diyorum ki Forumda Bir Okul Ödev bölümü açılsa nasıl olur Talep eden olurmu çalışmalarda yardımcı olan olur mu...

bilmem ki ya benim işime yaramayacak :) amma velakin çok istek çıkarsa destekçisi olurum

Bilmem olabilir aslında kotu bir fıkır deil !!!

sonuna kadar yardımcı olurum bol miktarda lise 3 ve ortaokul kitapları var elimde bi de eğer işe yararsa mimarlık kitapları ve defterlerim.

ben başlığı görünce olması iyi olur diye düşünüyorum ve paylaşacağım baya şey var elimde kitap sunumları slaytlar vb. şeler benden +1.......

eger ıstek olursa bendende tam destek...

evet olması güzel olur ya hakkaten sevencloves kardeş bin teşekkür feda olsun sana bu konuyu açtığın için bencede açılsın ya hakkaten süper bişi olur

hem farklı kitleleride çekmiş oluruz ve formumuzun üye sayısı artar. ödev araması yapan o kadar çok kişi var ki internette..........

merhabalar sevencloves böylesine bi fikir gercekten bazı arkadaslarımıza yardımcı olabilir.
bende bulabildigim linkleri buraya atarım.oylamaya baktım su anda 7-3-1-1 olmak üzere 12 kisi
oylamıs.eger acmak istiyorsan yanındayım elimden geldigince.

Evet Arkadaşlar su anda gösterim 70 Ama ankete katılım 13 kişi korkmayın elinize yapışmaz
Sadece Su anda fikir aşamasında konuya bakan herkesin olumlu ve ya olumsuz ankete katılmasını rica ediyorum bu şekilde daha güzel bir adım atabiliriz

Walla lise ßitene kadar ßen de paylaşımda ßulunurum..

keşke okullar açılmadan gündeme gelseydi bu konu müfredata göre ortaokuldan başlardık lise ve ünv. belli bölüm ve sınıfları için hazırlık yapardık.Okullar açılınca hazır olurdu.Elimizi çabuk tutmamız lazım.Hem üye sayısı da artar bu şekilde.

fena olmaz aslında ara sıra bişeyler eklerim

eğer açılacaksa bölümlere ayrılsın ortaöğretim,lise,üniversite gibi ama önce açılsında :)
i

hepsi olur beyler yeterki destek tam olsun.ama destek verecek olanlar da bu bölüm açıldığı zaman da desteklerini çekmesinler.yani lafta kalmasın.yapılacak olan sadece müfredata göre konu bulup gerekli bölümlere atmak olacak.

benim işime yaramaz ama yardım etmeye hazırım bilgilerimi herzaman paylaşabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri