Ödül töreninde Mazhar krizi

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
39. SİYAD Ödül Töreni'nde Atilla Dorsay'la Mazhar Alanson arasında mini bir kriz yaşandı.

24012007145707_47_448802maz.jpg

39. SİYAD Ödül Töreni'nde Mazhar Alanson kendisini, "Mazhar Fuat Özkan'ın Mazhar Alanson'u" diye anons eden Dorsay'a şöyle yanıt verdi: "Gelecek yıl daha çok paranız olursa Mazhar Fuat Özkan'ı sahneye çıkarırsınız..."

Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), 39'uncu Türk Sineması Ödülleri Töreni, önceki akşam AKM'de yapıldı. Geceye Onur Ödülü'nü vermek için katılan Cem Yılmaz'la, konuk sanatçı Mazhar Alanson ikilisinin yaptığı espriler, davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Ancak Alanson, Atilla Dorsay'ın kendisini, "Mazhar Fuat Özkan'ın Mazhar Alanson'u" diye anons etmesine bozulunca, keyif yerini kısa bir gerginliğe bıraktı. Dorsay'ın anonsuna sinirlendiği gözlenen sanatçı, "Gelecek yıl daha çok paranız olursa Mazhar Fuat Özkan'ı sahneye çıkarırsınız" dedi. "Ödül alamadık, sahnede de su bile vermediler" diyen Mazhar Alanson, bir ara konuklar arasında oturan Cem Yılmaz'a dönerek, "Bunlara şov, konser yapmayalım bundan sonra" deyince ortam gerildi. Salondakilerin şarkılarına eşlik etmediğini gören sanatçının konseri kısa kestiği, Atilla Dorsay'ın "Ben bir parça daha söyleyecek diye biliyordum" sözleriyle anlaşıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı ödül töreninde Reha Erdem'in yönettiği 'Beş Vakit' ve 'Korkuyorum Anne' isimli iki film, tam yedi dalda ödül aldı.

Geri