Öcalan köşe yazarı oldu!

shephard_9

New member
Reaction score
0
Öcalan köşe yazarı oldu!
Yazıları yarından itibaren yayınlanacak!

08.01.2010 17:51

İtalya'daki günlük gazetelerden Il Manifesto, Türkiye'de müebbet hapis cezasına çarptırılmış olan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın köşe yazılarını yarından itibaren yayımlayacağını duyurdu.

İtalya'da komünistlerin en önemli yayın organlarından biri olan Il Manifesto, bugün yayımladığı açıklamada, yazıların Öcalan tarafından gazete için yazılmış makalelerden oluşacağını duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Il Manifesto, Öcalan'ın makalelerini yayımlayacaktır. Bu makaleler, Kürt sorununa çözüm arayışına katkı sunmanın yanı sıra, bir ülke sakinleri arasında barışçıl yaşamın nasıl bir toplumda mümkün olacağı, bunun nasıl bir modelle sağlanacağı konularındaki düşüncelerini yansıtacaktır. Öcalan, sadece Türkiye'yle de sınırlı olmayan bu meselelere dair bir tartışma ve görüş alışverişi istiyor."

Öcalan'ın ilk makalesinde, İtalya'ya duyduğu özel ilgiye değindiği de belirtildi.

KAYNAK:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=199432&cat=180&dt=2010/01/09

makarna yiye yiye beyni sulanmış it-alyanların

Ben o Ülkenin A...koyim ! İşte Şerefsiz Gayrimüslim Devletler Bizi Bitirmek için elinden geleni yapıyor . Allah Belanızı VErsin .

öcalan para alıyorsa nere gidiyor.bırakalım bu adamı artık.Asamıyozda.İlgisizliğimizle ölüdrelim = )

akp izin vermeseydi öcalan yazar olamazdı.adalet bakanlığı izin veriyor ki öcalan yazar olabiliyor.başka türlü o yazılar imralı'dan çıkıp italya'ya gidemezdi.

Allah belasını versin...

Ne demeli bilmiyorum :mad::Sopa:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
Bu kadar yorum yeter

adalet bakanının izni olmadan o yazı imralı'dan çıkamaz.akp izin verdi bu işe.

Büyük hesaplar Var kardeş Büyük hesaplar .. Artık Ülkede kimin Kimin Adamı olduğu belli deil ki . Öcalan köpeği Avukatıyla Fln Telefonu dinlenerek konuşuyor Ama DTP ye emir veriyor .. Çürükleri Toplamak lazım önce .

Ne barışından bahsediyorsun sen IL Manifesto,bebek katiLi mi barışı temsiLen makaLeLer yazacak ey İtaLyanın komunist beyinLeri,beyniniz bu kadar mı basıyor ey gafiLLer??

avukatları vasıtasıyla ulaştırmıştır.haberin gerçek olduğunu varsayarsak.

1-Bi kere çook rica edecem moderatorlerden we konu ekleyen arkadaslardan su magara ayısını ''sayın'' sıfatını kullanarak ınsanlastırmayın... LÜTFEN....
2-bunun gibi kansızlar yası yasamaz yasarsada ancak mılletıne kanına nasıl bolucu we kansız bı magara ayısı olunur ancak onu anlatabılır yasında....
3-degil ıtalya da butun dunyada makalelerı cıksa cok da bı tarafımızda o dua etsın onu ilk aldıgımızda kafasına sıkmadıgımıza (hos oda bısım elımısde degıldı) ama inancım ıle soyluyorum eger o kansız soysuzu teslım alanlardan bırı ben olsaydım sıkardım hem 3-4 kere kansıza....
4-bıras sert oldu affola....ama hakedıyolar onun ısınden gıden knsızlr...

Boşuna Dememiş Eskiler:Bir Kişi Öldürürsen Katil , Binlerce Kişi Öldürürsen Kahraman Olursun Diye.Yakında Anlarız Köşe Yazısımı Yoksa Şifreli Algoritmalarla PKK'ya Direktiflermi ?

öcalan para alıyorsa nere gidiyor.bırakalım bu adamı artık.Asamıyozda.İlgisizliğimizle ölüdrelim = )

İlgisizlikle Bu İşi Olmaz Biladerim Onu Salıwersinler Ama Kasımpaşa Kızılay Meydanına :w00t: Bi Kucaklayalım Şöyle Sımsıkı:biggrin:)

italyanlardan da bu beklenirdi zaten ki bu 30 bin insanın katilinden daha önce de fikir bekleyenler olmuştu. Onlara neden kimse kızmadı? Kimdi bu adam, bi hatırlayalım:

Bülent Arınç, baklayı ağzından çıkardı : Öcalan muhatap alınacak

yazilari serefsizligin kitabi, vatan haininin mal fikirleri ve kanli kundak isimli kitaplarda toplanacaktır ilerde buyuk ihtimalle , bir adamın ağzından çıkan kelimelerle kaç tane cana kıyıldıysa bir adamın kaleminin mürekkebinden çıkacak şeyler de bu denli iğrenç olacaktır.

Kesinlikle olmaması gerken birşey.Başta birkaç barış mesajı verip sonradan mutlaka döneklik yapacaktır..
İdam olduğu dönemde bunu asmayanların yerinde birileri(x) olsaydı.öcülan hayranları yazılarını okumak yerine mezarı başında ağıtlar okurdu..

bu insana benzeyen mahluk yakında parti kurup meclisede girer nasını satim. bizde yine burda atıp tutarız o olur başka bi şey değil. kim ne bekliyo anlamış değilim..

Geri