_EmelD_
New member
Kız okuldan döner ve annesine:
-"Alinin mikini gördüm anne" der.Anneside:
-"Merak etme kizım, senin mağaran olduktan sonra onlardan çok görürsün."
Ögretmen çocuklara
-"Hayatta en güzel sey nedir?" diye teker teker soruyormus.Çocuklar hava, günes, sevgi gibi cevaplar verirken sira bizim P.ç Ali'ye gelmis.Ali de kalkmis ve
-"Amc*k" demis.Ögretmen ise felaket sinirlenerek:
-"Baban yarin mutlaka okula gelsin" demis. Ertesi gün Ali'nin babasi okula gelmis. Ögretmen olayi anlatmis. Babasi da
-"Çocuk iste hanimefendi. Siz onun kusuruna bakmayin, dötü bilmiyo ki"
Dilbilgisi dersinde ögretmen:
"Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı
baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca,
Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der:
- Orospi
Genç kadının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir. Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür.
Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun olmadığını söyler. Bir sure sonra genç kadın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak, "senin arkadaşın olmamı ister mısın ?" diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte "tamam" der.
İlerleme kaydettiğini düşünen genç öğretmen "Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?" diye sorar. Afallayan çocuk hayretle cevap verir : "Çünkü.. ben kaleciyim!!!"
Öğretmen sınıfa geç gelen öğreciye :
- neden geç geldin oğlum ?
- Bizim ineği damızlık boğaya götürdüm hocam.
Öğretmen biraz kızararak :
- o işi baban yapamazmıydı?
Çocuk bu soruya gülerek :
- belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor.
Öğrencinin biri, okul müdürüne "Hocam, sizin için şöyle-böyle diyorlar, doğru mu?" der. Bunun üzerine fırlama ruhlu hoca da, öğrenciye karşılık verir:
-Bak oğlum, senin için de orospu çocuğu diyorlar!!!...
:hhman:Umarım beğendiniz eğer verildiyse özür dilerim:hhman:
-"Alinin mikini gördüm anne" der.Anneside:
-"Merak etme kizım, senin mağaran olduktan sonra onlardan çok görürsün."
Ögretmen çocuklara
-"Hayatta en güzel sey nedir?" diye teker teker soruyormus.Çocuklar hava, günes, sevgi gibi cevaplar verirken sira bizim P.ç Ali'ye gelmis.Ali de kalkmis ve
-"Amc*k" demis.Ögretmen ise felaket sinirlenerek:
-"Baban yarin mutlaka okula gelsin" demis. Ertesi gün Ali'nin babasi okula gelmis. Ögretmen olayi anlatmis. Babasi da
-"Çocuk iste hanimefendi. Siz onun kusuruna bakmayin, dötü bilmiyo ki"
Dilbilgisi dersinde ögretmen:
"Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı
baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca,
Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der:
- Orospi
Genç kadının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir. Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür.
Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun olmadığını söyler. Bir sure sonra genç kadın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak, "senin arkadaşın olmamı ister mısın ?" diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte "tamam" der.
İlerleme kaydettiğini düşünen genç öğretmen "Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?" diye sorar. Afallayan çocuk hayretle cevap verir : "Çünkü.. ben kaleciyim!!!"
Öğretmen sınıfa geç gelen öğreciye :
- neden geç geldin oğlum ?
- Bizim ineği damızlık boğaya götürdüm hocam.
Öğretmen biraz kızararak :
- o işi baban yapamazmıydı?
Çocuk bu soruya gülerek :
- belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor.
Öğrencinin biri, okul müdürüne "Hocam, sizin için şöyle-böyle diyorlar, doğru mu?" der. Bunun üzerine fırlama ruhlu hoca da, öğrenciye karşılık verir:
-Bak oğlum, senin için de orospu çocuğu diyorlar!!!...
:hhman:Umarım beğendiniz eğer verildiyse özür dilerim:hhman: