Öğrenciler ÖSYM önünde açlık grevine başladı

jason_

New member
Reaction score
0
Üsküdar'daki ÖSYM Bürosu önünde toplanan bir grup, ''YGS'deki şifre'' iddialarını protesto amacıyla 5 günlük ''açlık grevi'' eylemi başlattı.

Büro önünde bir araya gelen Halk Evleri Eğitim Hakkı Meclisi ve Liseli Öğrenciler Birliği (LÖB) üyesi bir grup, ''YGS'deki şifre'' iddialarını protesto amacıyla pankartlar açarak, çeşitli sloganlar attı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Asiye Çil, ''ÖSYM'nin YGS ve daha birçok sınav için hesap soran veli ve öğrencilere kulak tıkamaya devam ettiğini, önce KPSS, sonra YGS ve ALES ile devam eden şifreci, kopyacı, hak ve adaletten uzak eğitim politikaları hız kesmeden, rezaletine her gün bir yenisini daha ekleyerek, eğitimi yalnız kendi yandaşlarına layık gördüğünü'' söyledi.

İşçi ve emekli çocukları olduklarını, dersanelere verecek paralarının olmadığını dile getiren LÖB üyesi 7 öğrenci de büro önünde 5 günlük ''açlık grevi'' eylemi başlattı.

haber​

Ekli dosyalar

• 13.jpg
    13.jpg
    43.6 KB · Görüntüleme: 152
bakalım ösym ne dicek haklarını arayan bu gençlere bi skandal cevap daha gelir mi merak ediyorum

arkadaşlar,kardeşler,
sbs ye girecek bir oğlan çocuğu babasıyım,
tatmiin olmak için şifreye ihtiyacım var :)

Başbakan bu seferde diyecek "mesele aç durmaksa çıkarırım önünüze 50 kişi aç dururlar"

Geri