ÇOOOKK acil win 7 güncelleştirme YARDIM !!!

efem213

New member
Reaction score
0
Merabalar dün dell inspiron i3 2.4 ghz işlemci 4gb drr3 ram 1 gb ati ekran kartı 500 gb harddsiki olan bi makine aldım geldim güncelleştirme istedi yaptım . Makine önce açıldı her şeyü kurdum anti-virusu word u media playerları filmi oyunu neyse sonra kapattım tekrar açmaya çalıştım ve açılmadı windows simgesine gelip dondu . 4-5 defa kapatıp açınca windows un güncelleştirmeleri tam yükeleyemediğin anladım. Tabi direk istanbul bilişime koştum win 7 onarım diskiyle kurtarın diyordu açılan siyah ekranda (güvenli mod ile başlat windowsu normla başlat yazısının çıktığı siyah ekran ) ama onlar direk formatı çaktılar .Neyse makine bugün elimde yine güncelleştirme istedi . Ve yükliyim dedim kaçış yok hem orjinal win7 home premium niye yüklemiyim ki ? Yine herşeyi kurdum yükledim 4-5 saatimi aldı . Ve şu an ki durum makineyi kapat dediğimde şu şekilde hala :

Lütfen makinenizi kapatmayın veya makinenizin fişini çekmeyin.
Güncelleştirme yükleniyor: 29/68 ...

de kaldı 29 a kadar çok hızlı geldi . Ayrıca hem wireless hemde ethernet ile şu an nete bağlı 1saat 40 dakikadır 29'da fişini çekmek istemiyorum lütfen bi çözelim şu işi :D . Daha 2 günlük makine 2.defa servise götürüp aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım hala pc açık acil cevap bekliyorum şimdiden yorum yapan herkese teşşekkürler...

Geri