Merabalar dün dell inspiron i3 2.4 ghz işlemci 4gb drr3 ram 1 gb ati ekran kartı 500 gb harddsiki olan bi makine aldım geldim güncelleştirme istedi yaptım . Makine önce açıldı her şeyü kurdum anti-virusu word u media playerları filmi oyunu neyse sonra kapattım tekrar açmaya çalıştım ve açılmadı windows simgesine gelip dondu . 4-5 defa kapatıp açınca windows un güncelleştirmeleri tam yükeleyemediğin anladım. Tabi direk istanbul bilişime koştum win 7 onarım diskiyle kurtarın diyordu açılan siyah ekranda (güvenli mod ile başlat windowsu normla başlat yazısının çıktığı siyah ekran ) ama onlar direk formatı çaktılar .Neyse makine bugün elimde yine güncelleştirme istedi . Ve yükliyim dedim kaçış yok hem orjinal win7 home premium niye yüklemiyim ki ? Yine herşeyi kurdum yükledim 4-5 saatimi aldı . Ve şu an ki durum makineyi kapat dediğimde şu şekilde hala :
Lütfen makinenizi kapatmayın veya makinenizin fişini çekmeyin.
Güncelleştirme yükleniyor: 29/68 ...
de kaldı 29 a kadar çok hızlı geldi . Ayrıca hem wireless hemde ethernet ile şu an nete bağlı 1saat 40 dakikadır 29'da fişini çekmek istemiyorum lütfen bi çözelim şu işi
. Daha 2 günlük makine 2.defa servise götürüp aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım hala pc açık acil cevap bekliyorum şimdiden yorum yapan herkese teşşekkürler...
Lütfen makinenizi kapatmayın veya makinenizin fişini çekmeyin.
Güncelleştirme yükleniyor: 29/68 ...
de kaldı 29 a kadar çok hızlı geldi . Ayrıca hem wireless hemde ethernet ile şu an nete bağlı 1saat 40 dakikadır 29'da fişini çekmek istemiyorum lütfen bi çözelim şu işi