Çoook Önemlii Bir Haber Sistemi Full Haber7 Yalan Değil Gerçek Ama Lütfen Yardım!

freedoctor

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ve sayın yetkililer lütfen yardım edin bu sistemi ele geçirebilmek için neler çektim anlatamam. hiçbir foruma güvenemedim sömürülecek ve bana yardım edilmiyecek diye. bu sistemi şifrelemişlerdi config.asp ve system.asp dosyasını ben bunu çözümledim ve okunambilir hale getirdim. fakat lisans yönlendirme kısmını çözemedim. yani istediğim hostingte açamıyorum. direk sahibinin hostinginden ele geçirilmiştir. lisansı çözümlendiği anda kullanılabilir ve çalışan bir haber7.com sistemi elimizde olmuş olacak. sistem ilk başta çalışıyor yani yönetim paneline girebiliyorsunuz her türlü ekleme silme yapabiliyorsunuz fakat anasayfa ve diğer sayfalar arası görünmüyor çünkü system.asp dosyasında bir lisans doğrulama var ve bunu çözemedim çözebilen arkadaşlardan lütfen destek rica ediyorum. bu işi yapıp burada paylaşabilecek arkadaşlara ve modlara şimdiden teşekkürler...

işte sicript: http://rapidshare.com/files/230235645/habersistemi_cozulmus.rar.html

cevabınızı bekliyorum arkadaşlar....

kimse ilgilienmedi galiba gerçekten bu çok önemli arkadaşlar yokmu bunu yapabilecek bir üstad?

Arkadaşım dosyayı yollarsan bir inceleyeyim..bana mail yolla adresim profilimde var..

arkadaşım ilgine teşekkürler zaten dosyayı upload ettim rapide çalışıyor link ordan alabilirsin.

desenize çımadı bunu yapabilecek bir babayiğit :((

Geri