Çokkk SÜper Bİ Soru

hizliali

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR

KADINLARIN HERGÜN YAPTIGI ERKEKLERIN HAYATINDA BİR KERE YAPTIGI ŞEY NEDİR

BİLEN SOLESİN BUNU CEVABINI BULMADIM FORUMA KOYMAYA KARAR VERDIM BILEN YANITLASIN BEKLIORUM

bence dırdır olabilir :D
kadınlar hergün yapar erkeklerse sadece bu kadını terkedecegi gün :D

yok ya bole bısey olcanı sanmıyorum saten olmek olmas kadınalr her gun oluyor mu_? ya bu bakımla ılgılı bişey sanırsam ama cok kolay bı cevabı avrdır heralde bunu tam bılen bırı cıkmıcak mı acaba

konu tasındı:)

Düşündüm Düşündüm Ama ßuLamadım..!
Acaßa ne?

vayy.. ıualn ıkısaattır dusunuyorum ama bende bır bvok bulamdım ya neymıs acaba :)=

nasil yani kadinlar hergun yapiyorda biz sadece 1 keremi yapmisiz cok ilginc yaw baska ip ucu yok mu?

d2sector' Alıntı:
nasil yani kadinlar hergun yapiyorda biz sadece 1 keremi yapmisiz cok ilginc yaw baska ip ucu yok mu?
bencede yaw bi ipucu falan yokmu:boks: :boks: :boks:

erkekler SÜNNET olur hayatlarında birkere

bayanların hergün yaptığı şey ise mantıksız geliyor. Yani her ne yapıyorlarsa hergün hergün yaptıklarını sanmıyorum ve bayandan bayana da değişebilir.

belkide yanılıyorumdur ama çok merak ettim yani

etek giymek olabilir mi
erkelerde hayatta bi kere sunet olduktan sora etek giye bilir dimi...

bayanlar hergün SÜTYEN giyer.
Erkekler birgün SÜNNET olur.

etek mantikli geldi bana ama kot giyen kadinlar bu durumu bozuyo hayt huyt delirecem ev halkini seferber ettim bulamdik biri bulsun soylesin yahuuuu

!ipucu yok mu hiç ?? etek işi yalnış bazı hatunlar kot bazı erkeklerde bazı iş gereği etek giyiyor hatta iskoçlar hergün :) bence bazı erkeklere göre temizlik :) belkide cvp yok :)

Sanırım bu soruyu eskiden padişah bi adama sormuştu.Cevap bu olması gerekiyo
eskiden erkeklerin kız ayarlaması çok zordu onların senelerini alıyodu . Ama her zamanki gibi kadınlar için basit işte kadının yaptığını erkek 1 senede bir yapar cevap bu

düşünmek olabilir mi acaba???? :lol:
:D

Geri