Çok iyi tecavüz ederim..

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
ERMAN TOROĞLU: ÇOK İYİ TECAVÜZ EDERİM (!)

Hülya Avşar'la birlikte sunduğu programın sorulması üzerine ünlü yorumcu, canlı yayın esnasında yaşadığı bir polemiği anlattı: “Programın konusu bekaret... Çok hassas bir konu... Program konuğu bana, 'Erman bey, siz bekaretinizi nasıl kaybettiniz?” diye bir soru yöneltti. İlk anda şaşırdım, sonra 17 yaşındayken bir genelevde kaybettiğimi söyledim. Aynı soruyu ben de kendisine sordum. Ortalık karıştı. Ben eğer canlı yayınlanan bir programa gidiyorsam, sorulacak her türlü soruyu baştan kabul edip öyle gitmişim demektir. Ayrıca herkesin bir sınırı var. Sen benim sınırıma girersen, ben de senin sınırına girerim. Sen her istediğin soruyu bana sorarsın, ben sana soramam. Sen benim sınırıma tecavüz edersen, ben de senin sınırına tecavüz ederim. Çok da iyi tecavüz ederim, mecazi anlamda, sınırlarına tecavüz etme anlamında..."

kaynak

Tecavüzcünün hası Kabzımaldan çıkıyor demekki.. eder mi eder. adamın sınırını zorlmasalardı ama değilmi))))

Herşey Artık öyLe aLeni oLdu ki diyecek ßişi yok

Şaka gißi

Erman Burda hakLı.ÇaLma Kapını, ÇaLarLar Kapını

Bence bu kadın bekaretini 1983 teki o güzellik yarışmasına girmeden önce kaybetti ve o yarışmayı kazandı, sadece bi fikir...

erman hoca haklıdır sınırları zorlamayacaktı :D

Geri