Çok iyi bir iş teklifini neden geri çevirirsiniz ?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Çok iyi bir iş teklifini neden geri çevirirsiniz ?Ne gibi bir sebep için kabul etmezsiniz..

Parası iyi olabilir, ama çalışma koşulları kendi açımdan elverişli değilse kabul etmem =)

Bazen sadece huzur için daha iyi olanakları reddedebilirim ..Hatta ettim =)

ne kadar para verirse versin pis bir yerde çaLışmam

Eğer ben rahat edemiyorsam bana ters geliyorsa çalışma koşulları kitabına uygun yapılmıyorsa işler göz boyama varsa ben çalışmam.

Huzursuz bir ortamda atıyorum 5000USD alsanız bile o bedel bence 2500USD dir..ve eğer gene sizi çok daha mutlu eden bir yerde 2500USD alıyorsanız aslında o maaş 5000USD dir...:smile:

Çok iyi bir iş teklifinden kasıt nedir?
Çok iyiyse bi iş onun içinde maaş+huzur+kariyer planları vs de vardır.
bunlar olmayan bi işeyri zaten çok iyi bi iş değildir. Yani çok iyi bir işteklifi geri çevrilmez.
Benim geri çevirdiğim iş tekliflerinde maaş yüksekti ama ya ailevi sebeplerden ya da kariyer endişesinden dolayı kabul etmedim. Şuan da bana göre çok iyi bir yerde çalışıyorum, hem para hem kariyerim açısından oldukça iyi. içindeki huzur mu? o da benim elimde.

daha 3 hafta önce reddettim cok iyi para teklif ediyorlardı aama pkk vardı işin içinde ayrıca calısma saatleri agırdı ve yorucuydu
hiç bişey saglıgımdan önemli değil

Kul hakkı giriyorsa işin içine, gerçi hoş zamanımızda çok zor birşey ama ne kadar az hak o kadar iyi.

Geri