Çok iyi çalıştınız ama..

нешет

ву.иєѕєт
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında MTK ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı sabah idmanı ile sürdürdü. İdmanda takımla koşan Aragones, çok yorduğu takımında akşam idmanında daha fazlasını istedi..

Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde yapılan idmana Carlos Cascallana yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlanırken, dayanıklılığa yönelik bir çalışma yapıldı.

Çalışmada Tümer, Eurico ile takımdan ayrı bir idman yaparken, Deivid ile Vederson ise salonda çalıştı.

İdmanda ilk olarak dörderli gruplar halinde kademeli koşu ve hemen ardından iki grup halinde orta sahada kontrollü pasa yönelik çalışma 5 periyot halinde tekrarlanırken, koordinasyon çalışması ise futbolcuların birbirlerini sırtlarında taşıması ile gerçekleştirdi.

Esneme hareketleriyle biten idmanın ardından teknik direktör Aragones'in "Çok iyi çalıştınız bugün ama akşam daha fazlasını yapacaksınız" dediği belirtildi.

İdmanda oldukça yorulduğu gözlenen futbolculara düz koşu ve ısınma çalışması sırasında Aragones de birlikte koşarak eşlik etti.

Fenerbahçe günün ikinci çalışmasını bugün saat 18.30'da gerçekleştirecek.

Kaynak​
 

desphg

New member
hacı bu adam futbolcuların pestilini çıkartıyor ama iyi yapıyor alışık değil tabi bizimkiler ama bu sene fener süpürecek bence
 

oLdness_07

The Darkness
Luis OyuncuLarın PestiLini Çıkarıyor ama işe yarar İnşaLLah....=)
 

HTML

Üst