Çok güçlüydü

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
"Başkanımızın çok zor günler geçirdiğini biliyoruz ama yanından ayrılırken güçlü ve inançlı bir duruş gördüm. Biz de sahada yapacaklarımızla başkana moral vereceğiz"
Alex de Souza, manken Ebru Şallı ile Puma'nın Faas koleksiyonunun tanıtımına katıldı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı oyuncu, takımının ligde ilk 5 haftalık periyotu iyi bir şekilde atlattığını belirtirken, "Beklediğimizden de iyi oldu. Sakatlığa bağlı olarak ufak tefek sıkıntılar yaşadık. Çok kısa zamanda çok fazla maç oynamıştık, onun yoğunluğu vardı ama bu periyotu iyi atlattığımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

YÜKÜ KALDIRIYORUZ

Sarı-lacivertli kaptan, kötü günleri atlatıp futbola döndüklerini, yoğun maç programına uygun antrenman programı uyguladıklarını anlatırken, peş peşe maçlardan olumsuz etkilenmediklerini kaydetti. Alex, Metris'te tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'ı ziyareti ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Başkanımızın zor zamanlar geçirdiğini biliyoruz ama ben oradan ayrılırken çok güçlü ve inançlı bir duruş gördüm. İnşallah biz de sahada yapacaklarımızla olabildiğince başkanımıza güç, moral vereceğiz."

Kaynak

Geri