...::: Çok Feci ßir Kaza | Kafası Tırın ALtında KaLmış :::...|+18|
AngeL Of Death Wishmaster Katılım 6 Haz 2006 Mesajlar 5,121 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum Hayat sıkıcı faLan değil, sen fakirsin.. 6 Ağu 2010 #1
jakhal New member Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 1,026 Reaction score 0 Puanları 0 6 Ağu 2010 #2 wuuuu guzelmıs manyak ölümolmus
Z -ZeYNA- ♥ŞiiR PeRi'Si♥ Katılım 9 Eki 2009 Mesajlar 4,104 Reaction score 1 Puanları 0 Konum ♥aŞk♥ EbruLi ßir Teßessümdür KaLßime♥ (: 6 Ağu 2010 #3 Ay ßayıLcam :blink:
deha48 New member Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,964 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Türkiye 6 Ağu 2010 #4 ne motor kalmış nede kafa
W WoLF Guest 6 Ağu 2010 #5 tırın lastiği ile asfaltın arasına girersen hiç şansın yok malesef. bu adamcağzın bi de direk kafası altında kalmış ve karpuz gibi yarılmış. kimisi uykusunda ölür kimisi böle işte...
tırın lastiği ile asfaltın arasına girersen hiç şansın yok malesef. bu adamcağzın bi de direk kafası altında kalmış ve karpuz gibi yarılmış. kimisi uykusunda ölür kimisi böle işte...
S SqooK^ Guest 6 Ağu 2010 #6 bılıyorum kullarla dalga gecmek olmaz Allahım sen benı affet anasını satıyım :d sankı koyun ezmıs gıbı ısnanı ezmıs guzel duruyor
bılıyorum kullarla dalga gecmek olmaz Allahım sen benı affet anasını satıyım :d sankı koyun ezmıs gıbı ısnanı ezmıs guzel duruyor
cesur1981 New member Katılım 7 Eki 2008 Mesajlar 302 Reaction score 0 Puanları 0 7 Ağu 2010 #7 Sq00k' Alıntı: bılıyorum kullarla dalga gecmek olmaz Allahım sen benı affet anasını satıyım :d sankı koyun ezmıs gıbı ısnanı ezmıs guzel duruyor Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyosun anlamadım yarılan kafalar veya ölü insanlar hoşuna mı gidiyo??
Sq00k' Alıntı: bılıyorum kullarla dalga gecmek olmaz Allahım sen benı affet anasını satıyım :d sankı koyun ezmıs gıbı ısnanı ezmıs guzel duruyor Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyosun anlamadım yarılan kafalar veya ölü insanlar hoşuna mı gidiyo??