Çok dertliyim çok.. Lütfen yardımm..!!

akharis

New member
En başta regedit.exe yi çalıştıraa yazdığım zaman Sistem yöneticiniz tarafından ulaşmam engellenmiş. Bunu nasıl düzeltebilirim..?

Soundmax ses kartım war. Seskartım çalışıyor fakat trayda çıkması gereken equailizer gibi ayarlar açılmıyo, ve bilgisayar açıldığında hata veriyor. Bilgisayarım daha 3 aylık..:(


Asıl sorun eskiden oynayabildiğim oyunlar artık açılmıyor. Buda bilgisayarıma giren bi virüsten sonra oldu. Spysheriff ile temizlik yaptım ama hala spysheriff hergün generic virüsler buluyor ve sürekli siliyorum. Avast hiç bi işe yaramıyor ama silmedim hala duruyor köşede..

Şimdilik bu kadar. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.. :(
 

neterkhert

New member
büyük olasılıkla virus yemişsin. regedit calıştırmak icin bir de sunu dene;
C:\WINDOWS\ klösörüne git regedit.exe yi bul. üzerinde sag tıklayıp "farklı çalıştır" de. administrator olarak calıştırmayı dene..
ama sanırım bu da bir işe yaramayacak sen en iyisi format c:
:)
 

akharis

New member
öyle yapınca çalışıyor. saol. :)
 

akharis

New member
Bide arkadaşlar en büyük problemimi unutmuşum. Eskiden kaldırdıım programların klasörlerini silmeye çalıştığımda ;

Klasör boş değil. Silinemiyor. diyo.. Format atamam ya, bunlardan kurtarıcak bi program yok mu beni?
 

HppyPaar_A

New member
aynı soruna benzer bi sorun bendede var pc programları günden güne gidoo :D önce office açılmıodu sonra nero sonra adobe şimdide msn açılmyo hata raporu veroo açılmooo hiçbi antivirde işe yaramıoyarıyoda bütün prgramları silmeye çalışıyo anlamıyorumki office te bile buluyo kaç ay önce kurdum önceden bişi olmoodu
 

St.AnGeR

Document Visor..
s0run Parite.b virüsü yemish olman Kaspersky quraraq Bundan qurtulabilirsin 4umdan s0n wersionunun Crackli olanını bulabilrsn.. ( parite.b exe msi.bat .vs uzantılı uygulamalara bulasharaq qullanılmas hala getirir..

ii 4umlar..
 

HppyPaar_A

New member
saol dostum bütün programlarda verdi hatayı hepsini tekrar kurcm diosun yane kasper var zaten ozmn oturiim hepsini yapiim
 

rune

Os Doctor
bu parite de bu aralar ne çok yayıldı bööle. çok moda çook. 2006 model
 

X

O şimdi Asker
ben olsam hemen format atardım üstad çok zorlarsan hard diskin yanar
for example benim junyır arkadaşarın yaptığı gibi tüm filmleri kaybedersin :) hata veriyorsa bi bildiği vardır at formatı kurtul için rahat eder :)
 

BEYAZÜLKE

New member
bir dönem bende uğraştım.eğer exe'le birer birer gidiyorsa formattan başka çıkar yol yok.ne sistem geri yükleme ne avp ile taraman çözmüyor dostum.
 

akharis

New member
..

o program kurulmuyor. daha doğrusu kurarken bilgisayar kendine reset atıyor ve açılırken tekrar reset atıyo ve bu böyle alıp başını gidiyor. açtım makinayı ama olmıycak..formata talim galiba..
 

HTML

Üst