Çok acil yardım lazım...

al_turk

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bugün siteme girdim bi baktım 6000 tane üye var hepsi .......com sitesinin ismi ve sorası sallama olan 6000 tane üyelik sitemi geçici olarak kapattım bu üyelikleri nasıl sileceğim konusunda ve böyle birden 6000 tane üyelik açılmaması için yapabilceklerim hakkında lütfen bilgi verin :(

hacı sen başta millet üye olurkene resimli güvenlik koyacaktın... artık iş işten geçmiş... boş adamlarsa banla hepsini... çoğunun üyeliğini sil. 1000-2000 de bırak. forumunun havası olsun.

al_turk phpmyadmin den user tableseinde user adları olması lazım.. flood la gelen üyeleri 0 la..(yani sil )

AnofeL' Alıntı:
al_turk phpmyadmin den user tableseinde user adları olması lazım.. flood la gelen üyeleri 0 la..(yani sil )
Şu phpmyadmin tam olarak nerede ftp demi admincpdemi açıklarmısın biraz pls...

cp de
vbullettin in admincd değil domainin cp de. vb de de olabilir aslında hiç kullanmadım :)

ya üfff 50 oldu walla.. ßi ara ayrı topic aççam ßu konu için.. host şifrketinin sana sağladığı kontrol panelinden db web admine giriyosun.. orda phpmyadmin çıkıyo karşına.. ordan da user tablesinin içeriğinde flood üyeleri siliyosun..

AnofeL' Alıntı:
ya üfff 50 oldu walla.. ßi ara ayrı topic aççam ßu konu için.. host şifrketinin sana sağladığı kontrol panelinden db web admine giriyosun.. orda phpmyadmin çıkıyo karşına.. ordan da user tablesinin içeriğinde flood üyeleri siliyosun..
Çok saolda kızma hemen bilseydim sormazdım...

Geri