ÇOK ACİL LUTFEN -Windows 7 boot dosyasi hangisi?

Nocti

New member
Reaction score
0
Arakdaşlar selam. Elimde iso olmayan windows 7 var ve onu boot dvd sine çevirmek istiyorum ama bunun içinde windows 7 boot dosyasi lazim. bu dosyanin yada dosyalarin adi nedir? Cd yazdiracagim cevap bekliyorum sizden. power iso programi kullanicam ve boot dosyasini ''önyükleme bilgi ekle'' kısmına koymam gerekiyor umarım ne dediğimi anlamişsınızdır.
bootfix.bin dosyasini yaptim cd den önyükleme için tuşa basın dedi ama devamı gelmedi oylece kaldı yanlıs yaptım sanırım yardımmm!!!

Windows 7'nin sadece boot yükleme dosyaları varsa direkmen herhangi bir programla 4x hızında yazdır o da olur.

dostum merhaba. işte o boot dosyalari zaten var bende ama hangisi oldugunu bilmiyorum. tum dosyaları var onları komple atınca dvd ye boot olmuyor. power iso ile boot ozelligi kazandırmam gerekiyor anlatabildim mi?

İşte bu aşamadayım tam resimdeki gibi. Boot dosyasini seçme lazim ama hangisi bilmiyorum =(
ekranalntsz.png

Hocam dediğin dosyayı bulamadım dosyalarda? Tam nerede duruyor bir zahmet söylermisin?

linki ekledim, olmazsa bendeki dosyayı upload ederim sen bu bir dene..link yukarda

Çok teşekkürler. Çift tıkladım ve windows disk yansıması yazıcı diye bir şey açıldı. onu kapatıp power isoyu açtım ve önyükleme bilgisine direk bu dosyayı şeçtirdim ve şu an dvd yazıyor. Umarım yanlış yapmamışımdır??

vala ben ultraiso ile bu işi 10 defa yaptım 6 ay içinde sendede olması lazım...

Hocam teşekkür ederim. Oldu!!!
=)

iste hackhell farki hemen verilmis süper siniz arkadaslar bende bakiyordum bulabilirmiyim diye

Evet. Gerçekten çok teşekkürler.

Geri