ÇOK ACİL LÜTFENN..kurulum yapamıyorum yarına yetişmesi gerekiyor

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar
kimse kaldı mı bilmem bu saatte..
perfect xp ve vistayı aynı anda kurdum ve kullanıyordum
ancak şu anda vistayı kaldırıp sadece perfect xp ile kullanmak iiçin formata girdim
ancak kurulum bir yere kadar devam ediyor ve siyah bir ekran....
sabit diskimi 4 e bölmüştüm
bu bir laptop değildir büro bilgisayarı
şimdi sadece xp kurabilmem için ne yapmam lazım bilen birilerinden yardım istiyorum

ilk once hangi sistemi yukledin???

xp- vista????

ilk once hangi sistemi yukledin???

xp- vista????

i
lk önce xp (PERFECT XP) YÜKLEMİŞTİM... daha sonra bölümlenmiş hdd in başka bir bölümüne de vista yı kurdum....LANET OLSUN BU VİSTA YA

ŞİMDİ AŞIRI YAWAŞLAMA SEBEBİYLE SADECE C SÜRÜCÜSÜNE perfect xp yeniden KURMAK İSTİYORUM BİOSTAN GİRİYORUM

kurulum normal gibi devam ediyor ancak bir süre sonra c yi silecek yeri gösterecek konuma gelince siyah ekran geliyor

kaç kere denedim sp2- sp3 elimde ne varsa kullandım ama olmadı

ALLAH RIZASI İÇİN ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKİYOR ARKADAŞLAR....

dostum bence full format at.format cd si değilde hackhell de mevcut olan hard disk sıfırlama programıyla hardiskini komple sil ve daha sonra kuruluma geç.aklıma ilk gelen bu.bilgisyarında anladığım kadarıyla vista halen duruyo.onun üzerinden formatı atarsın.....kolay gelsin.

kardes makineyi guvenli kipte ac, vista' nin bulundugu kismi bicimlendir,
boot dosyalarini degistir,
(acilis aninda vista mi? xp mi? diye sordugu boot dosyalarini degistirip kaydedeceksin)

usenmistim ama forumda konu yenilenince gozume ilisti ekleyeyim dedim
arkadaşım bu dediğimi yaparsan kurtulursun. ÇaLıştıra/msconfig yazıyorsun sonra sistem yapılandırma yardımcı proğramı açılacaktır ordaki sekmelerden BOOT.INI SEKMESİNE TIKLIYOR Ve aşağıda hangi sistemi açtığına dair işletim sistemini göreceksin silmek istediğine tıklayıp siliyorsun. silmiyorsa sol tarafta /SAFEBOOT TIKLIYORSUN VE TEKRAR SİLİYORSUN

bilgisayar, ozellikler, baslangic ve kurtarma konsolu degistirden boot ozelliklerini degistireceksin
gerekli aciklama forumda var,

sonrasi; format...

kolay gelsin

teşekkürler arkadaşlarım allah razı olsun....

SORUN HALLEDİLDİ YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN...

Geri