Çok İLginççç bir site... ?????

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Aşağıdaki linke tıklayın.. iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 55.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 55 i aklınızda tuttunuz sonra 5+5=10, 55-10=45 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..

http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

Gerçekten Acayip:S

Biraz incelerseniz çözebilirsiniz olayı ilk bende şok oldum :)

Aslında acayip falan değil hilesi çok basit iki basamaklı birsayıdan rakamları toplamını çıkarırsan 9un katı bi sayı olur zaten yandaki şekiller de 9un katlarında hep aynı devam ediyor

usta yok bunun bi esprisi..Mauseyi oynatmayın aklınızdan sayıyı tutun.Ve sadece mavi alana tıklamak için kullanın mauseyi..Bakın nasıl taklaya geliyor :D

usta yok bunun bi esprisi..Mauseyi oynatmayın aklınızdan sayıyı tutun.Ve sadece mavi alana tıklamak için kullanın mauseyi..Bakın nasıl taklaya geliyor :D

Ustam sen yanlış anlamıssn benim yorumu oku tüm sır orda saklı

hehehe ne yazmıssın be kardes ya! :durdurun

mhmmtg'nin yorumunu oku, azıcık matematigi olan anlar zaten bunu ;)

Arkadaşlar olayı çözdüm .. 2 Basamaklı sayıyı tutup basamaklarını toplayıp sayıdan çıakrınca Her zaman 9'un katları oluyor .. Ve 9 ' un katları da Her zaman aynı oluyor .. Bakın 9-28-27-36-45-54-63-72-81-90-99 SAyılarının İşaretleri Her zaman Aynı .. Dikkat Edin Anlayacaksınız

Arkadaşlar olayı çözdüm .. 2 Basamaklı sayıyı tutup basamaklarını toplayıp sayıdan çıakrınca Her zaman 9'un katları oluyor .. Ve 9 ' un katları da Her zaman aynı oluyor .. Bakın 9-28-27-36-45-54-63-72-81-90-99 SAyılarının İşaretleri Her zaman Aynı .. Dikkat Edin Anlayacaksınız

Ben çoktan buldum :)

ama her zaman aynı resim gelmiyor sizin dediğinize göre ?

çok ilginç bana ay yıldız çıkmıştı ayrıca:) PEKİ SIRRI NEYMİŞ BUNUN

Geri