ÇOK İLGİNÇ BİR HATA MESAJI....Deneyimlilerden yardım bekliyorum...

legendb

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar. aşağıdaki resimde görülen hata mesajı ile karşılaşıyorum ve adeta çıldırmak üzereyim. genelde bu hata *.avi dosyalarımın üzerine gelince meydana geliyor. bu sorunumun kaynağını bulamadım. xp pro kullanıyorum ve original olarak (kırılmış) kullanıyorum. Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool ile kontrol ettiğimde herşey yolunda gözüküyor. forum deneyimlilerinden yardım bekliyorum!!!!!! şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. (forumda araştırma yapmama rağmen bir bilgiye ulaşamadım)

my.php

allah sabır versin xp kayıt ettit sevvice pack2 kaldır düzelmesi lazım tetrar yüklemek istersen yükle am a gene olursa kaldır bendede bu tip hatalat çıkıyo bunları yapınca düzelmesi lazım

cevabın için teşekkürler güvencan. fakat bu dediklerini yapmıştım. Kayıt ettirmeme rağmen yine çıkıyor. format atmak zorunda kaldım ama 1-2 gün sonra tekrar çıkıyor karşıma bu hata. bu sorunun ana kaynağı nedir acaba. yok mu bunun herhangi kesin bir çözümü. tekrar teşekkürler...

başka xp cd ile yükle.kurulum dosyalarında problem vardir

muhtemelen xp yi yuklerken dosya atlatmisin yada donanimsal bi program var...

xp yi ve donanimlarini yeniden yuklemeyi dene.

ilginç bana denk gelmedi bu hata ama merak ettim harbiden bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum bende yani yarın başımıza gelebilir...

donanımsal olduğunu sanmıyorum. 4 farklı xp yüklememe rağmen yine zamanla çıkıyor bu hata. dediğim gibi genelde avi dosyalarının üzerine geldiğim zaman çıkıyor bu hata. ama ilginçtir avi dosyası masaüstünde olunca çıkmıyor sadece klasörün içinde olursa çıkıyor..

evet bende de aynı sorun çok nadiren çıkıyo ve sadece .avi uzantılı dosyalara gelince oluyo nedenini bilmiyorum, beni pek uğraştımadığı için ilgilenmedim.
Büyük ihtimal .avi uzantılı dosyalardan kaynaklanıyordur donanımsal falan değildir.

Geri