Çok önemli hemen okuyun

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Bu bilgi Microsoft ve Nortondan ulaşmıştır.

Lütfen bu maili tanıdığınız internete giren herkese yollayın.

Size kesinlikle zararsız görünen bir power point sunumu (.pps) Maili gelebilir.

'Life is beautiful.pps '

Eğer bu maili alırsanız hiçbir koşul altında kesinlikle açmayın ve hemen silin. Eğer bu maili açarsanız ekranınızda şu yazı görünecektir.

'It is too late now, your life is no longer beautiful' (artık çok geç hayat sizin için güzel değil)

akabinde PC nizdeki bütün bilgilerinizi kaybedeceksiniz ve size bu maili yollayan sizin bütün şifrelerinizi E kullanıcı adlarınızı alacak. Bu yeni bir virüs ve cumartesi öğleden sonra dolaşmaya başladı virüsün dolaşmasını durdurmak için her şeyi yapmalıyız. AOL şimdiden bu zorluğu onayladı ve Antivirüs yazılımları bu virüsü durdurmak için yeterli değil. Bu virüs kendini 'life owner' isimli bir hacker tarafından yaratıldı.

Lütfen bu mailin bir kopyasını arkadaşlarınıza dağıtınız.

Ek Bilgi :

Bir teknisyenin dediğine göre, bu virüsle IP no. ve hatta 'fiziksel IP no.'hackleniyor ve hacker internete sizin bilgisayarınızdan giriyormuş gibi girip olmadık siteleri ziyaret ediyor, sizden geliyormuş gibi mailler gönderip, sizin adınıza sitelere vs. üye oluyor, faturayı da doğal olarak size kestiriyor. Bunu mutlaka durdurmamız gerek!!!

ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Nette

[email protected]

diye bir adres dolanıyor O sizi ekliyor. Kesinlikle kabul etmeyin. Bu, yeni bir virus!!! Eğer listenizdeki biri bunu kabul ederse saniyede siz de gidiyorsunuz. Bu yüzden listenizdekilere bu mesaji yollayınız...

bu kadar önemli bi bilgi arkadaslar sadece 14 kisi bakmıs yazık hıc bı sey gec olmadan bı okuyun

eyv saolasın

Gerçekten çok önemsenmesi gereken bir uyarı yapmışsın.Duyarlı davranıp bizleri uyardığın için çok teşekkürler.Bu uyarın sayesinde bir çok arkadaşımız zarar görmekten kurtulacak.Sağol.

bilgi için teşekkürler saolasın

rica ederim arkadslar okumayan kalmasın sonrada pısman olurlar bu vırus 15.03.2008 de cıktı ve hızla yayılıyo umarım etkısı az olur

he ya o.os.u bunlar yaw g.tten asıcan bbunları tövbe tövbe neyse saol kardeş o adamın msn sini hacklesek olur mu acaba ???

Duyarlılıına teşekkürler kardeş...

offf ya baydı bu haberde Yalan Dolan Dolaşıyo Paso

insallah kımse zarar gormez saolasın kardesım

ya Allah aşkına inanıyomusunuz bunlara ya. mail gelen kutum bu maillerle doldu taştı, bıktım artık bunu kopyalayıp forward layanlardan. ya kardeşlerim, siz bu maili kopyalayıp yolladıkça listenizdeki herkesi birbirine göndermekten ve internette e posta kalabalığı yapmaktan başka bişey yapmıyosunuz. bana bir kişi çıksın ve desin ki ben bu virüs e rastladım desin ???
varmı öyle birisi???????
hayır varsa özür dileyip bende listemdeki herkese yollayacağım. güya bilmem ne tarihinde ortaya çıkmışmış. bu life is beautiful denen vüris 2002 yılında çıkan bi virüs. ne denli zararlı olduğunu bende bilmiyorum anlattığınıza göre baya bi ensesi sağlammış öylemi ?

antivirüs sitelerinin resmi adreslerine girin ve bakın, bu virüs için hiç bi çalışma, uyarı, önlem görebiliyomusunuz? ama ne hikmetse microsoft un duyurduğu bu virüsün, microsoft resmi sitesinde de hiç haberi yok....

işin aslı ne biliyomusunuz, arkadaşlar hiçkimse kusura bakmasında,bilgisayarda msn de çene çalmaktan ve oyunları açıp fal bakmaktan başka bilgisayar bilgisi olmayan insanları kandırmaca. bu sayede ne oluyo biliyomusunuz ? forward yaptığınız mailler kar topu gibi büyüyo büyüyo ve içinde binlerce msn adresi ile birlikte ard niyetli 3. şahıslara ulaşıyo. sonra bu adreslerin hepsine arkadaşlık sitelerine çağrılar, penis büyütme hapları, yok efendim şu siteye gir tanışalım diye ekleyen kişiler musallat oluyo.

nasıl anlatayım ki size ? bu maili okuduktan sonra bi siteye gidip okey oynamaya devam edecek, ve bu mail geldiğinde orda yazdığı gibi forward yapıp herkese yollayacaksınız.

sözüm yanlış anlaşılmasın, yarası olan gocunsun ama siz kanmayın ya.

ben bu spam maillerini gördükçe delleniyom. hadi gelsin benim bilgisayarımı çökertsin bakalım o kadar gerçekse,

yok [email protected] diye birisi ekleyince herkes hapı yutuyomuş. ya yapmayın gözünüzü seveyim varmı böyle bişey.

neyse kusura bakmayın. benim gibi düşünen birileri illaki vardır bu sitede. hepinize iyi geceler...

Önem derecesi çok yüksek ama bizler neden bu kadar duyarsız kalıyoruz anlamıyorum.Neyse dostum çoooook saolasın uyarı ve dikkatin için.........

ya Allah aşkına inanıyomusunuz bunlara ya. mail gelen kutum bu maillerle doldu taştı, bıktım artık bunu kopyalayıp forward layanlardan. ya kardeşlerim, siz bu maili kopyalayıp yolladıkça listenizdeki herkesi birbirine göndermekten ve internette e posta kalabalığı yapmaktan başka bişey yapmıyosunuz. bana bir kişi çıksın ve desin ki ben bu virüs e rastladım desin ???
varmı öyle birisi???????
hayır varsa özür dileyip bende listemdeki herkese yollayacağım. güya bilmem ne tarihinde ortaya çıkmışmış. bu life is beautiful denen vüris 2002 yılında çıkan bi virüs. ne denli zararlı olduğunu bende bilmiyorum anlattığınıza göre baya bi ensesi sağlammış öylemi ?

antivirüs sitelerinin resmi adreslerine girin ve bakın, bu virüs için hiç bi çalışma, uyarı, önlem görebiliyomusunuz? ama ne hikmetse microsoft un duyurduğu bu virüsün, microsoft resmi sitesinde de hiç haberi yok....

işin aslı ne biliyomusunuz, arkadaşlar hiçkimse kusura bakmasında,bilgisayarda msn de çene çalmaktan ve oyunları açıp fal bakmaktan başka bilgisayar bilgisi olmayan insanları kandırmaca. bu sayede ne oluyo biliyomusunuz ? forward yaptığınız mailler kar topu gibi büyüyo büyüyo ve içinde binlerce msn adresi ile birlikte ard niyetli 3. şahıslara ulaşıyo. sonra bu adreslerin hepsine arkadaşlık sitelerine çağrılar, penis büyütme hapları, yok efendim şu siteye gir tanışalım diye ekleyen kişiler musallat oluyo.

nasıl anlatayım ki size ? bu maili okuduktan sonra bi siteye gidip okey oynamaya devam edecek, ve bu mail geldiğinde orda yazdığı gibi forward yapıp herkese yollayacaksınız.

sözüm yanlış anlaşılmasın, yarası olan gocunsun ama siz kanmayın ya.

ben bu spam maillerini gördükçe delleniyom. hadi gelsin benim bilgisayarımı çökertsin bakalım o kadar gerçekse,

yok [email protected] diye birisi ekleyince herkes hapı yutuyomuş. ya yapmayın gözünüzü seveyim varmı böyle bişey.

neyse kusura bakmayın. benim gibi düşünen birileri illaki vardır bu sitede. hepinize iyi geceler...

bak dostum ben uluslar arası zincir magazaları olan bı fırmada calısyorum bize dunyanın dortbı yanından hergun onlarca mal gelir ve gider bilgisayarın ve ınternetın onemı bızım ıcın coktur bunun ıcın fransada bulunan guvenlık merkezımız virüsler için her magazaya ortak bı bıldırı yollar ve bunun uyulmasını ıster bu guvenlık merkezıne de mıcrosoftdan ve bılınen bı kac tane vırus koruma sırketınden bılgı gelır burada onemlı olan onlemını alman ve ona gore hareket etmen sen bunu onemsemek zorunda degılsın uygulamamakta isteyebılrsın ozgursun bazı olaylar senın anlayacagın boyutta degıl o yuzden lutfen baska user ların kafasını karıstırma

Geri