Çok Önemli Bir Konu Amd® Phenom® X3 8450 Triple Core İşlemci Celeron Gibi Çalışıyor

tekhece34

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Geçen Hafta Çarşamba Günü Gold' bilgisayardan pc aldım kendime neyse her şey güzel hoş eve getirdim format atım dedim 3 saat sürdü format atması arkadaşlar pc açıldı ama celerondan beter çalışıyor yardımlarınızı bekliyorum çok acilinden yoksa kafayı yicem bıos ayarı flnmı yapmam gerekeyor bir yardımcı olun anakartım gigabyte sistem özellikleri aşağıdaki linkte lütfen arkadaşlar çok önemli evdekilerle bu yüzden aram açıldı

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni...GB+DDR2+320+GB+HDD+512+Masaustu+Bilgisayarlar

arkadaşlar yardım eden yokmu lütfen ustalardan bir çözüm önerisi bekliyorum

İşletim Sistemi veya Driverları falan eksik hatalı kurmuşsundur muhtemelen. Donanımsal bir hata yoksa... Anlayan birine göster. Çözüm istiyorsun ama uzaktan ne yapılabilir bilmiyorum, yeniden format at baştan başka bir cd den xp yada vista kur. Bilgisayarın yanında gelen cd den, önce anakart cdsinden tüm driverları sıradan kur, xp için xp, vista için vista driverı dikkat et. Sonra ekran kartı driverını kur.
Başka da bir şey yok zaten, eğer hala sorunlu çalışıyorlarsa donanımsal bir hata olabilir, ramlerin sorunlu olabilir, hdd de bozuk alan falan olabilir. Yeni bilgisayar, sorun olmaz deme, ben sıfır hdd almıştım bozuk çıktı, değiştirdim o da bozuk çıktı, 3ncü de bulduk sağlamını.
Pek anlamıyorsan bilgisayardan bilen bir arkadaşına rica et baksın...

kusura bakmada sende pek iyi donanımlar almamışsın hani azda para vermemişsin
ekran yok 875 tl iyi para
iyi bir ana kart, intel işlemci falan alsaydın bence
Sen xp yi tekrar kur istersen, virüs programı varmı varsa çok kasmayan bir şey yükle, nod32 veya kaspersky

Geri