Çok Çirkin Hareketler Bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Forumumuzun Futbol Bilgini Profesörlerimiz (Gerci Forumdan Olduğu da Şüpheli 2-3 Günlük User) Arkadaşlar, Maçın Son Düdüğünü Bekliyorlarmış Meğer. Bunlar Cellat Ya Padişah Fermanı Yazdı Kelleleri Uçurmak Bunların Görevi.
-Çok Değil 5 Gün Önce Yerlere Göklere Sığdıramadığımız Arda Turan Gününde Degil Diye
-1 Sene Önce Oyuna 65. Dakikada Girip Nihat'a Gol Pası Verip Euro 2008 de Destan Yazmaya Gittiğimiz Otobüsün Biletini Hediye Eden Gökhan Gönül Tarla Gibi Sahada Top Kontrolünü Yapamadı Diye Sanki Vatan Haiini Gibi Görüp, "Bosna hersek Maçının En Kötüsü Kim Diye" Anket Açıp Bozuk Olan Morallerimizi Neden Tavan Yaptırıyorsunuz ???
Fenerbahçelisi Nefret Ettiği Galatasaray Futbolcusunu Kötüler Aynı Şekilde Galatasaraylısıda. Uyanın Beyler. Onların Hepsi Tek Amaç İçin O Forma Altına Birleşiyor AY ve YILDIZ İçin

1 Sonraki Turnuvada Ana Avrat Sövdüğünüz Arda Turanlar Gökhan Gönüller Tuncay Şanlılar Belki Bir Tarih Daha Yazacaklar Siz Ne mi Yapacaksınız Yüzünüz Kızarmadan Gene Sevineceksiniz.

Not : Çok Gerildim Kimse Üstüne Alınmasın Konuyu Acan Arkadaş İnşallah Almıştır Mesajımı

ortamı germenin anlamı yok arkadaşlar bizde babalar gibi bosnayı destekleriz geçmiş olsun hepimize

Konu ile alakalı değil pek ama neden destekleyim bosnayı ... İnşallah ilk turda 7-8 gol yiyip dönerler

çöplüklerine...

Ben düşüncelerimi yazdım
Bu takım iyi değildi, ama tek tek oyuncu olarak değil takım olarak iyi değildi
Tek iyi oyuncu volkandı, artık kalecinin en iyi olduğu maçın yorumunu bile yapmaya gerek yok
Bence kötü oluşumuzun yegane sebebi F.terimdir
Kendisi anlaşılması güç kaprisler ve egolara sahiptir
kaprisleri ve egoları uğruna Türk milli takıma yazık etmiştir
Tabiki milli takımının bu bosnayı yeneceğine inanan bizlerede

ya iyi olan kazanır arkadasım sız neyın davasını yapıyorsunuz ıyı olsaydık bız kazansaydık avantajımız olucakdı olmadı bu fırsatıda teptik malesef dönüşü yok

ya iyi olan kazanır arkadasım sız neyın davasını yapıyorsunuz ıyı olsaydık bız kazansaydık avantajımız olucakdı olmadı bu fırsatıda teptik malesef dönüşü yok

değerli Kardeşim Benim burda Değinmek İstedigim Nokta İyi ve Kötü Oynadığmız Meselesi Degil. Yapılan İhtamlar Agır Eleştriler

değerli Kardeşim Benim burda Değinmek İstedigim Nokta İyi ve Kötü Oynadığmız Meselesi Degil. Yapılan İhtamlar Agır Eleştriler

o ayrı bı konu tabıkı kendıne gore haklısın dogru bır elestırı konusu ama bızım mılletımız bole yiğidi öldür ama hakkını ver demişler en kısa cevabı bu olurdu..

geçmiş maçlardaki bırakılan puanlarda biz zaten zoru başardık.. onun için yükü sadece bu maça yıkmamak gerekir.. başarıda da eksikleri görüp eleştiri yapmış olmak gerekirdi ama her galibiyetten sonra göklere çıkardıklarımızı yenilgilerde de tu-kaka etmenin anlamı yok.. herkes elinden geleni yapmıştır hain aramanın anlamı yok, takım yorgundu, 4-2 lik maçta çok fazla zorlandık, dahası Bosana da bunu hakediyor.. ama yıldırayın fatih terim eleştirisine katılıyorum, bu adam ne zaman profosyenel olacak ya... böyle bir maçta daha ilk dakikalarda tribüne çıkılırmı ya? sen sakin olmayı bilmessen Emremi bilecek.. aldığın trilyonlara yazık diyesim geliyor..

Mestan Usta Sonuna Kadar HakLısın... Konuyu Gördüğüm Anda CinLerim Tepeme Çıktı Zaten Burnumdan SoLuyordum... Konuyu Direk Çöpe YoLLadım... Takımımız Dünya Kupası'na Gidemiyor Tmm Ama Bu Maçı Takım OLarak ALamadık Biz ALi, VeLi, Hasan, Hüseyin OLarak DeğiL, Bu ŞekiLde OLayı KişiseLLeştirmek Çok Ayıp Ve YanLış, Amacınız Ne Bana SöyLermisiniz O Konuyu Açarken, Konuyu Aç Sonra MiLLet Yazsın ALi, VeLi Diye Sen Konuyu Açan Efendi Geç Monitörün Başından Kıs Kıs GüL, Bunu Mu İstiyorsun Yani, YazıkLar OLsun Sadece YazıkLar OLsun...

Yensek MagandaLar Ayrı Bir Dert YeniLsek BunLar Ayrı Bir Dert.
Boş Ver Dai Keyfine Bak...

~SiLenT ScЯeaM~;4625904' Alıntı:
Yensek MagandaLar Ayrı Bir Dert YeniLsek BunLar Ayrı Bir Dert.
Boş Ver Dai Keyfine Bak...

Ah dai keyfimize bakabilsek
Biz TÜRK üz, Türk milli takımı bizim için herşeydir
Milli takım yenilince elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi üzülürüz
İşte bu belki başka milletlerde yoktur, biz TÜRK lere hastır

suçlu aramak anlamsız . bu futbolcularla geldik buralara yine bunlarla devam edicez . ben sadece zemin daha iyi olsaydı alırdık diye düşünüyorum.Fatih hoca zaten hiç sevilmez bu ülkede ben yine de ona da helal olsun diyorum o kadar baskı yapılıyor yine de kendi bildigini okuyor.

Bakın, Burası her türlü görüşün, her türlü yorumun yapıldığı, belirli sınırları olan ve bu sınırlar çerçevesinde özgür düşüncenin yer aldığı bir platformdur.

En basiti siyaset bölümüne girdiğinizde, yüzlerce düşünce binlerce fikir ayrılıkları ortaya çıkabiliyor.
Bunlar en seviyeli en güzel şekilde forumumuzda tartışılıyor.
Her insana göre gelen bir dogru vardır.
Her insandaki duygu ve düşünceler . Milli takıma olan destek veya anti destek- sempati veya anti sempati
Kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir.
=====
Anket
Merak Ettiğiniz veya Forum üyelerinin Fikirlerine ihtiyac duyduğunuz konularınızı burda anket olarak paylaşabilirsiniz...​

Bak anket bölümünün açıklamasında ne yazıyor... Merak ettiğiniz veya farklı kullanıcıların fikirlerine ihtiyac duydugunuz diyor..
Bu anketi açan arkadaşın bir suçunu günahını göremiyorum ben ? " HER KİM AÇMIŞ İSE"

Konum bu haldeyken, bizler neye sinirleniyoruz?
Agır eleştirilere mi ?
Bak, biz agır eleştiri de yaparız hafif eleştiri de yaparız. Hackhell her türlü görüşe açık bir platform diyorum ya.

Mühim olan bu eleştiriler belirli bir seviyede ve belirli bir kural çerçevesinde olsun.

Akabinde , herhangi bir sorun teşkil eden bir durumda, o anketin açıldıgı bölüm yönetimi gerekeni anında ifa edecektir. Etmektedir.

Bu şekilde ortamı gerecek sert konular açmak , ÖZGÜR DÜŞÜNCE anlayışını kısıtlayacağını düşünmekteyim.

---------Sizlere Tavsiyem : Ya her türlü görüşe açık olun... Değerlendirmeleriniz Objektif olsun.
Yada Böylesi her görüşe açık bir platformda bulunmayın.
============
Sert polemiklere mahal vermemeniz temennisi ile iyi forumlar dilerim.

sonuna kadar haklısın kardeşim destekliyorum seni adamlar kötü oynadı diye onlara küfür etmek yada hakaret etmek sadece kişiliğimizin seviyesini ortaya koyar
cahilce taraftarlık yapmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri