Çok Çirkin HareketLer BunLar..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
b7am3o.jpg

Kanal D’de yayınlanan “Çok güzel hareketler bunlar” isimli eğlence programının müziğinin çalıntı olduğu iddia ediliyor. İddia’nın sahibi ise Facebook’ta kurulan “GENEL RAHATSIZLAR GRUBU“.

Kanal D’de yayınlanan “Çok güzel hareketler bunlar” isimli program başlarken harika bir müzik çalıyor. Bu müzik eşliğinde programın yapımcılarının ve oyuncularının isimleri sırayla ekrana geliyor. İşte bu jenerik sırasında “Müzik - Deniz Erdoğan” yazısını görüyoruz. Bu müzik aslında Amerikalı şarkıcı Stephen Foster’in sözlerini yazdığı Camptown Races isimli şarkıya aitmiş. Fakat BKM’ye göre müzik Deniz Erdoğan’a ait. Bu bir hata mı? Gözden kaçan bir durum mu? Bu konuda bir açıklama yapılmış değil. Eğer gözden kaçan bir durum değilse “çalıntı” kelimesinin iddiadan daha fazlasını ifade ettiğini düşünebiliriz. BKM gibi bir kurumun bu duruma düşmemesi gerekirdi. Önce ilgili videoları izleyelim ve ardından iddia sahibi grubun açıklamasına yer verelim. BKM’de bir açıklama gönderirse onu da yayınlarız.

OrjinaL Videoyu izLemek için tıkLayınız..

aşırma gibi bişey yani... normalmi saysakki?::) ayıp etmişler..

Yaa Bu Müzik Eski Çizgi Filimlerde Çalıyordu Yeni Bişey Değilki :)
Program Güzel Müziği Beni İlgilendirmez :D

ÇAlıntı değildir o Deniz Erdoğan Ödünç almıştır. Program ßitince yerine koyacaktır.
Resmen araklamış :D

kücükken cok dinlerdim ve duyardim bu sarkiyi, halen cok hos

fark var şarkısıda çalıntı idi :hhmanD türkler herşeyi çalıo :hhmanD

b7am3o.jpg

Kanal D’de yayınlanan “Çok güzel hareketler bunlar” isimli eğlence programının müziğinin çalıntı olduğu iddia ediliyor. İddia’nın sahibi ise Facebook’ta kurulan “GENEL RAHATSIZLAR GRUBU“.

Kanal D’de yayınlanan “Çok güzel hareketler bunlar” isimli program başlarken harika bir müzik çalıyor. Bu müzik eşliğinde programın yapımcılarının ve oyuncularının isimleri sırayla ekrana geliyor. İşte bu jenerik sırasında “Müzik - Deniz Erdoğan” yazısını görüyoruz. Bu müzik aslında Amerikalı şarkıcı Stephen Foster’in sözlerini yazdığı Camptown Races isimli şarkıya aitmiş. Fakat BKM’ye göre müzik Deniz Erdoğan’a ait. Bu bir hata mı? Gözden kaçan bir durum mu? Bu konuda bir açıklama yapılmış değil. Eğer gözden kaçan bir durum değilse “çalıntı” kelimesinin iddiadan daha fazlasını ifade ettiğini düşünebiliriz. BKM gibi bir kurumun bu duruma düşmemesi gerekirdi. Önce ilgili videoları izleyelim ve ardından iddia sahibi grubun açıklamasına yer verelim. BKM’de bir açıklama gönderirse onu da yayınlarız.

OrjinaL Videoyu izLemek için tıkLayınız..

Ben bunu taaa ilk fragmanını gördüğümde söylemiştim.Tabiki çalıntı,bu şarkıyı ben yaptım diyenide Allah ıslah etsin.Hatta diyebilirmki ben çizgi filmde duymuştum bunu,sahnede şöyleydi;Kra kedimiz Sylvester bi geminin güvertesine paspas yaparken söylüyodu(tabi sözler ingilizce ama müzik aynıydı) :sopa:

Yılmaz Erdoğan'ın ne olduğunu açıklamaya gerek yok sanırım.

ben ce var..çunkü bi çok kişi... yemek yedigi tabagı pisleten yaşadıgı topraklar da bölücülügü destekleyen milleti güldürüp servetine servet katarken aynı zamanda da arkamızdan bıçaklayan bi adi oldugunu bilmiyo..milliyetçi geciniriz ama nedense bu suratına bakınca midemi bulandıran herifin programı reyting rekoru kırıyo..yazık

herşey çalıntı ... ama belki düzenleme anlamında deniz erdoğan düzenlemiştir

Geri