Çocuklara şeker, büyüklere İncil!

kürsat75

Banned
Reaction score
0
Artvin’de, misyonerlik yapan bir papaz ile 3’ü erkek 21 kişi yakalandı. Gürcistan uyruklu
şahısların, küçük çocuklara şeker, büyüklere ise İncil ve çeşitli broşürler dağıttıkları öğrenildi

Artvin’in Şavşat ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye gezerken ilçeye bağlı Cevizli köyündeki Tibet Kilisesi yolu üzerinde papaz kıyafetiyle dolaşan bir kişiyi gördü. Jandarma ekipleri, papaz kıyafeti ile dolaşan 33 yaşındaki Gürcü Kakhaber Kiknaveldze ile kilisede ayin yapan Gürcistan uyruklu 3’ü erkek ve 18’i kadın 21 kişiyi yakalayarak ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

125 YTL para cezası verildi
Karakolda alınan ifadelerin ardından, Gürcü uyruklu Kakhaber Kiknaveldze’ye 125 YTL para cezası kesildi. Cezayı ödeyen Kiknaveldze ve beraberindekiler serbest bırakıldı. Kakhaber Kiknaveldze’nin 3 gün önce Ardahan’ın Posof ilçesindeki Türközü Kara Hudut Kapısı’ndan IUR 299 plakalı araçla Türkiye’ye girdiği ve şahsın bölgede bulunan kiliselere uğrayarak ayin yaptığı tespit edildi. Serbest bırakılan şahıslar araçlarına binerken kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Tibet Kilisesi’nin bulunduğu Cevizli köyündeki vatandaşlar, yabancı uyruklu şahısların çocuklara şeker, yetişkinlere ise İncil ve çeşitli broşürler dağıttıklarını söyledi. (İHA)

Kakhaber Kiknaveldze’nin, Ardahan’ın Posof ilçesindeki Türközü Hudut Kapısı’ndan Türkiye’ye girdiği belirlendi.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=9883

misyonerler ülkede cirit atıyor bedeli 125 ytl . ey güzel ülkem

Büyükşehirlerde aleni dağıtıyorlar bu incilleri bir kaç sefer kendim bizzat rastladım misyonerlik
faliyetlerine dikkat etmek gerek gerçekten çok yayılmaya başladı bu son dönemde bilgi için tşk

akp nin demokrasi anlayışı ülkeyi gün ve gün uçuruma sürüklemektedir.

akp nin demokrasi anlayışı ülkeyi gün ve gün uçuruma sürüklemektedir.

demokrasi birileri tarafından bir silah olarak kullanılıyorsa o silahı kullanmasını öğrenip onlara kendi silahları ile cevap vermemiz gerekirken onlara yenik düşüyoruz .bunun tek sebebi çıkardığı yasalar yüzünden hükümettir . hükümetin yüzlerce yanlısından sadece birisi bu .

halkımızı misyonerliğe karsı duyarlı olmaya çağırıyorum .yasalar ne kadar izin versede polise jandarmaya ihbar edilmeli .elden gelen ne varsa yapılmalı diye düşünüyorum

olayın akp ile ne alakası var. sadece ortalığı karıştırmak için laf etme.

arkadaş yanılmış belkide şunu demek istemiş olabilir iktidarda chp vardı ülkeyi chp yönetiyordu tek başlarına kanun çıkartıyorlardı.
akp iktidara geldiğinde her sorunun üstesinden gelecektir.

sokakta akp ile hiç bir alakası yok desem bana küfür ederler yada gerizekalı olduğumu söylerler, biraz mantıklı olmak için düşünelimki doğada sürü halinde dolaşan hayvanlardan farkımız olsun.

Bu cevabını aykta alkışlıyorum. Eline diline sağlık.

onlar ne dağıtırsa dağıtsın biz inanmadıktan onlara uymadıktan sonra ne işe yarar gaza gelmememiz lazım onlar dağıtsın biz alıp yakalım gitsin

Ceza yasasının 163.Maddenin kaldırılmasının getireceği unsurlardan,olaylardan
bir tanesinin tipik bir örneğidir.Bunun devamıda gelecektir.

Neydi bu 163. madde

"Devletin sosyal ve ekonomik veya siyasi veya hukuki düzenini,
kısmen de olsa dini esas ve inançlara uydurmak amacıyla veya
siyasi amaçla veya siyasi menfaat temin ve tesis eylemek maksadıyla,
dini veya dini hissiyatı veya dince mukaddes tanınan şeyleri alet ederek (...)
propaganda yapan veya telkinde bulunan kimse, beş yıldan on yıla kadar
hapisle cezalandırılır" diyordu.

O papazın cüretkat davranışları bu maddenin kaldırılmasına dayanıyor.
bu tim hadiseler artarak devam edecektir.Vakıflar yasasınıda unutmayın.
163. maddeyi kimin,kimlerin kaldırdığına bakmakta fayda var.

arkadaş yanılmış belkide şunu demek istemiş olabilir iktidarda chp vardı ülkeyi chp yönetiyordu tek başlarına kanun çıkartıyorlardı.
akp iktidara geldiğinde her sorunun üstesinden gelecektir.

sokakta akp ile hiç bir alakası yok desem bana küfür ederler yada gerizekalı olduğumu söylerler, biraz mantıklı olmak için düşünelimki doğada sürü halinde dolaşan hayvanlardan farkımız olsun.

sokakta kuran dağıtılsa akp anında kapatılır. chp bitarafını yırtar şeriat geldi diye. ama gelen incil olunca akp nin kanunları sayesinde geldi.

Haklısın hayvandan farklı olmak için düşünmek gerekiyor.

sokakta kuran dağıtılsa akp anında kapatılır. chp bitarafını yırtar şeriat geldi diye. ama gelen incil olunca akp nin kanunları sayesinde geldi.

Haklısın hayvandan farklı olmak için düşünmek gerekiyor.

chp kuranı kendi dağıtıyor yeri gelince .akp de dağıtır kimsede kapatmaz ama kuranın veya dini simgelerin siyasette olması doğru değil kapanırsada yaptığı şeye göre kapatılır bundan dolayı ama .

sende haklısın hayvandan farklı olmak için düşünmek gerekir .

Geri