Çocuk Gözüyle Aşk

mendo68

New member
Reaction score
0
inşallah verilmemiştir.gerçekten hoşuma gittiği için sizinle paylaşıyorum.(eğer verildiyse gereken yapılsın)

İçlerinde en büyüğü on yaşında olan bir grup çocuğa, "Aşkın ne olduğunu" sordular.
Çocuklar, "Sizce aşk nedir?" sorusuna şu yanıtları verdiler:

.Aşk, sevgilimizle aramıza bir sürü kötü şey gelmeden önce hissettiğimiz şeydir.

.Anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedem devamlı titreyen ellerine karşın anneannemin ayak tırnaklarına oje sürüyordu... Bence aşk budur.

.Sizin adınız size âşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "Benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz.

.Aşk bir kızın güzel bir koku sürmesi, bir erkeğin de güzel bir koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır.

.Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır.

.Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü birşey söylememektir.

.Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten birşeydir.

.Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir.

.Aşk her zaman öpüşmektir...Öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler.

.Aşk, sevgilimiz birşey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.

."Senden nefret ediyorum" dediğimiz birine ileride âşık oluruz.

.Aşk sarılmaktır... Aşk öpüşmektir... Aşk "hayır" dememektir.

.Birine kendimiz hakkında kötü birşey söylersek o korkar ve bir daha bizi sevmez... Ama bize âşıksa bizi sevmeye devam eder hem de eskisinden daha çok.

.Aşk, sevgilimize "Bu kıyafetine bayılıyorum" dediğimiz için onun o kıyafeti her gün giymesidir.

.Aşk sevgilimizin herşeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir

.Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir.

.Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır.

.Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize söylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır.

.Birine âşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.

.Eğer âşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten âşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem âşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp..

.Eğer âşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten âşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem âşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp..

:D evet hakl1lar çok ay1p :p

.Anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedem devamlı titreyen ellerine karşın anneannemin ayak tırnaklarına oje sürüyordu... Bence aşk budur.

bence en güzelice buydu,sanırım yaşlanıyorum ve böyle olabilmeyi çok isterdim.

Sizin adınız size âşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "Benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz.
.Aşk bir kızın güzel bir koku sürmesi, bir erkeğin de güzel bir koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır.

hadi bunları bir çocuk söyleyebilir de

abi şunu hangi çocuk söylemiş adresini versenize yaa çok bilmiş harbii çok güsel

Aşk her zaman öpüşmektir...Öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler.
(bunu bir çocuğun söylediğinden emin misiniz :D )

Ugly_Duck' Alıntı:
Sizin adınız size âşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "Benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz.

hadi bunları bir çocuk söyleyebilir de

abi şunu hangi çocuk söylemiş adresini versenize yaa çok bilmiş harbii çok güsel

Aşk her zaman öpüşmektir...Öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler.
(bunu bir çocuğun söylediğinden emin misiniz :D )
benimde ilgimi bu cvp çok çekti.walla bu çocuğun sevgilisi var ya çok romantik olur kesin.:D
ugly heral bunları söyleyen çocuklar.sizi kandırıcak diilim ya :)

yok bir çocuk nası böle bir cevap veriri onu çözememiştim :p :D

Geri