Çocuk (!) alİ koÇ ve 99...

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Galatasaray başkanı Ünal Aysal’ın bir televizyon kanalına yaptığı konuşmayı spor sitelerinde okuyunca üzüldüm… Üzüldüm; çünkü Ünal Aysal konuşmasında, Fenerbahçe as başkanı Ali Koç için “ çocukluğuna veriyorum” demesi hiç hoş değil!.. Ünal Aysal’ın bu sözüne karşı; herhangi bir Fenerbahçeli de “Ünal Aysal yaşlanmış, bunama döneminde” dese ne olur?

Anlayamadığım bir şey var, bu sezon Galatasaray yöneticileri neden bu kadar çok ve çarpık konuşuyor. İlgili olsalar olmasalar, şike operasyonu, 622, 58, TFF başkanlığı ve UEFA üzerine hep konuştular ve hala her konuda konuşuyorlar… Aslında Galatasaray bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Fatih Terim’le bu defa kan uyuşmazlığı yaşanmıyor, iyi futbol oynuyorlar başarılılar ve liderler… Peki böyle tutarsız konuşmalarla gündem oluşturmaları neden? Herkes kendi doğrusuna göre kesip biçiyor, sonunda işi orta oyunu mantığına dönüştürüyorlar!

Kadıköy’deki derbiden önce konuşulanları bir hatırlayın… Fenerbahçe’nin tarihi hezimet yaşayacağını iddia edenlerin demeçleri arşivlerde… Kadıköy’de 6-0’ın rövanşını 7-0 bekleyenler vardı. Sonrada beraberlikle adeta bayram yaptılar… Kadıköy’de Aykut Kocaman’ın hatalarıyla Fenerbahçe 30 dakika, Galatasaray 60 dakika top oynadı ve son saniyede galibiyeti kaçırdı… Buraya kadar herkes hem fikir…

Peki Aykut Kocaman’ın; birazı inada birazı da tecrübesizliğe dayanan birkaç önemli hatası olmasaydı Galatasaray Kadıköy’de bulduğu beraberliğin mutluğunu yaşayabilir miydi? Aykut Kocaman’ın kenar yönetimi hatalarıyla mutlu ayrılmadı mı, Kadıköy’den Galatasaray?

Bir çift sözümde Fatih Terim ile Aykut Kocaman’ı kıyaslayanlara olacak… Bunu yapanlar, sanıyorum futbolu sadece topun peşinden koşmak zannediyorlar… Çünkü Fatih Terim tecrübe ile bilgi olarak Türkiye’de ve Avrupa’da büyük yol almış, kariyerini kanıtlamış bir teknik adam… Aykut Kocaman ise daha yolun başında, bilgi deposu dolu değil, tecrübe eksik, daha zamana ihtiyacı var!

Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasındaki “farkı” fark edemeyenlere; spor arenasındaki “oluşumlara” doğru bakamayan “veya” baktığını doğru göremeyenlere bir gün yanlışın neresinde olduklarını mutlaka hatırlatılır… Belki duymuşsunuzdur… Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış “ 99 numaralı sandal, zamanınız doldu iskeleye dönünüz”…

Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış “99 numaralı sandal, hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız”… Olayı fark eden bir genç müdüre yaklaşarak “sizin 75 sandalınız var, 99 numaralı sandalınız yok ki…” diye uyarınca “kahretsin” demiş müdür ve megafonu tekrar kaldırmış “ 66 numaralı sandal paniklemeyin, kurtarma motoru hemen geliyor!...”

Yorum sizin!

Maraton.com.tr

Fatih Terim’le bu defa kan uyuşmazlığı yaşanmıyor, iyi futbol oynuyorlar

buraya katılmıyorum çünkü Fenerbahce beşiktaş ve Trabzon spor bu sene kötü o yüzden galatasaray iyi gibi gözüküyor gördük dün sivas maçında...Ki Fenerbahcenin şu anki durumunda olsaydı TSL deki bi çok takım kaldıramazdi büyük takımlarda dahil cok zor bi dönem atlattık atlatıyoruz devamlı oyunlar oynanıyor çünkü üzerimize...

buraya katılmıyorum çünkü Fenerbahce beşiktaş ve Trabzon spor bu sene kötü o yüzden galatasaray iyi gibi gözüküyor gördük dün sivas maçında...Ki Fenerbahcenin şu anki durumunda olsaydı TSL deki bi çok takım kaldıramazdi büyük takımlarda dahil cok zor bi dönem atlattık atlatıyoruz devamlı oyunlar oynanıyor çünkü üzerimize...

Aslında biz kötü değiliz t.direktörümüz en az 3-4 maçı hediye etti
buna galatasaray maçıda dahil

Geri