Çocuğum 5 yaşında mastürbasyon yapıyor

peace_346

New member
Reaction score
0
D053BCE287259E4EBF42F847r.jpg

Çocuğum 5 yaşında ve mastürbasyon yapıyor. Aklı hep cinsellikte. Hangi kadını görse duygulandığını söylüyor. Ne yapmalıyım? K.T./Şanlıurfa
Çocukların merak duygusundan ve cinsel organlarını keşfetme dürtülerinden dolayı, cinsel organları ile oynayarak kendilerini uyarmalarına hayli sık rastlansa da, bu aileleri tedirgin eden bir durumdur. Ancak anne-çocuk ilişkisi çok iyi değilse, çocuk yeterince enerjisini harcayamıyorsa, arkadaş ilişkileri iyi değilse, evin içi gerginse, çocuk mutsuzsa, çok yalnız kalıyorsa, sosyal etkinlikleri azsa, mastürbasyon davranışına ebeveynler sert tepki gösteriyor ve cezalandırıyorsa çocuklar sık mastürbasyon yapabilirler. Çünkü bu şekilde annenin ve babanın ilgisini üzerinde tutmuş olurlar. Mastürbasyon devam ettiğinde, ebeveynler çok huzursuz olur, çünkü sınırlarını tam oluşturamayan çocuk bunu her yerde yapmaya devam eder. Size tavsiyem; cinsel organların mahrem yerler olduğunu ve mastürbasyonu herkesin arasında yaptığında hoş durmadığını çocuğunuza anlatmanızdır. Ama en önemlisi de çocuğunuzla aranızdaki ilişkiyi, yukarıda saydığım noktalara dikkat ederek, tamir etmeniz gerekiyor. Çözüm alamazsanız bir uzmandan yardım istemekten çekinmeyin.

ben o yaşta daha emzikle uyurdum..
velete bak..

Okumuştum bunu... Çocuğun rüyasında konuşması kadar rahatsız edici
bir durum. Allah şifa versin..

kardeşime helal olsun 5 yaşında o işi yapıyosa ii valla biz bu yaşta bile zor yapıyoz:D:D:D

üLen o yaşta kamışa su yürümez ki :durdurun

bu bence kedinin şeyini görüp oynaması gibi bişey :D
yaptığı davranışın yanlış olduğunu bi şekilde ona belirtmelisiniz

o yastaki cocuk masturbasyon yapamaz :)
doktorunda dedigi gibi dikkat cekmek icin yapmistir

Geri