Çizim Tasarım Kursları Bilen Var Mı?, lütfenn yardımm

Sheriff

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben bu sene lise sona gideceim ve okul bitiminde Mimar Sinan Üniversitesinin iç mimarlık için yapılan yetenek sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Bunun için tasarım çizim üstüne ders veren egitim merkezleri aramaya başladım bu konuda bildiğiniz kurslar varsa benimle paylaşırmısınız. Ve ya internette bu tarz kursların siteleri falan varsa buraya yazarsanız memnun olurum.

Lütfen bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin bu benim için çok önemli

Ne kadar hızlı bu bilgiye sahip olursam o kadar ii olur benim için

reklam amaçlı yazmıyorum . sadece ablam oradan mezun olduğu için yazıyorum . 6 sene önce mi ne mezun olmuştu. Taksim gümüşsuyunda istasyon sanat merkezi vardı. oraya bakabilirsin

Sheriff' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu sene lise sona gideceim ve okul bitiminde Mimar Sinan Üniversitesinin iç mimarlık için yapılan yetenek sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Bunun için tasarım çizim üstüne ders veren egitim merkezleri aramaya başladım bu konuda bildiğiniz kurslar varsa benimle paylaşırmısınız. Ve ya internette bu tarz kursların siteleri falan varsa buraya yazarsanız memnun olurum.

Lütfen bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin bu benim için çok önemli

Ne kadar hızlı bu bilgiye sahip olursam o kadar ii olur benim için

er-art, istasyon sanat merkezi,
işin çok zor bu arada, kurslara gidip ressam olabilirsin ama bu okulları kazanamıyabilirsin :) mimar sinana 20-40 kişi alıcaklardır ama 1000 lerce yetenekli başvuru olacak :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
er-art, istasyon sanat merkezi,
işin çok zor bu arada, kurslara gidip ressam olabilirsin ama bu okulları kazanamıyabilirsin :) mimar sinana 20-40 kişi alıcaklardır ama 1000 lerce yetenekli başvuru olacak :)
böyle söyleyip hevesini kırma istersen bence çabalamak gerek bazı şeyleri elde edebilmek için hiç belli olmaz belki de arkadaşımız derece ile girer ama bu şekilde tepki verirlerse çevrelerindeki ümitsiliğe kapılr başaracakken de başaramaz ;)

İstanbul'da FGA MIMARLIK var FGA Mimarlık
Spor Cad. (Süleyman Seba Cad.) Talimyeri Sok. Sedef Apt. No:4/2 Maçka/İSTANBUL
Tel: +90212 2367986-87

bilgi alabilirsin.Türkiye'nın en iyilerindendir;)

bu sene güzel sanatlar sınavına girmiş bi kişi olarak.. ilk senende msü'ye girmeni tavsiye bile etmem.. 50x70 boyutundaki resim kağıdına model çizdiriyorlar.. ki ilk senenden biraz zor bu 35x50 yapan yerleri dene derim.. 2 saatte 50x70'e modeli oturtup gölgelendirmeye geçmen bayaa bayaa bayaa bi zorluyo :) ben geçemedim bile ilk aşamayı.. 1762 kişi başvurdu.. ikinci aşamaya kalan 500 kişi.. ona göre davran derim.. 9 eylül tavsiyemdir..

Geri