Çizilmiş bir cd var bende içindeki verileri nasıl kurtarıcaz

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Selamunaleyküm

Kardeşler bende bi cd var içinde çok önemli dosyalarım var cdye takınca okuyor dosyalar görünüyor fakat dosyaları kopyalamaya çalışınca pc kitleniyor.XPnin güvenlik sisteminden dolayı sanırsam.Bi program olduğunu duydum bozuk cd den veri kurtarıyormuş.Nasıl içindeki dosyaları güvenli bir şekilde pcme atabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bad copy diye bir program onunla bir dene forumda bulursun bu prog. ı
saygılar

bendede aynı sorun var 3-4 tane oyun var hepsi çizik:durdurun
bende bilmiyom:Dniye yazıyom onuda bilmiyom bugün bişeyler var bende:D
.:CHECHEN kardeş hatırladın mı bu sözü:durdurun

hatırmamı:durdurun
yanlız kardeş benim derdim farklı olabilir aklında bulunsun bildiğim kadarıyla program hafif çizikli cd leri çalıştırabiliyor sadece ama yinede bilemem.

mcerdem acaba programın randumanı hakkında bi bilgin varmı?

şu badcopy adlı programı az önce indirdim kurdum..
ben mi kullanmayı beceremedim bilmiyorum..
programla cd'den seçtim işte tüm herşeyi ileri diyorum biraz bekliyo sonra donuyo:saskin
ben beceremedim herhalde....
bende işe yaramadı açıkcası:'(

programın baya bi çalışmase gerekicek ben daha önce başka bi programla denemiştim sabaha kadar açık bırakmak zorunda kaldım pcyi ama çok az şeyi kurtarabildim:(
inşAllah bu işe yarıcak indirdik bakalım

Arkadaşım Cdnin Üzerine Muz Sür sora
onu kurula normal bezle ıslatma ama sora
aradan 2 3 dk bekle sora CAmm sil al eline sık üzserine sora sil aynı bezle bak bakalım CAlışıormu?

Arkadaşım Cdnin Üzerine Muz Sür sora
onu kurula normal bezle ıslatma ama sora
aradan 2 3 dk bekle sora CAmm sil al eline sık üzserine sora sil aynı bezle bak bakalım CAlışıormu?

Sonra gelip senin gözüne kivi suyumu sıkim?
Ne biçim yorum lan bu.Ta.ak mı geçiyon kaplama?

ben isobuster diye program kullandım tam sürüm yapınca iyi iş çıkarıyor ama cd de, dvd de randıman alamadım kurtarmış gibi görünüyor ama dosyanın içi boş oluyor

dvd reader varsa nerodan yapıyosun heralde imajını çıkartıp cd nin

imajı yok çünkü eskiden çekilmiş bir cd.Isobusterdan randuman alamadım.1gün boyunca çalıştı 2-3 dosyadan başka bişey çıkaramadım.Badcopyi deniyorum 10 dosya falan kurtardı anca

kardeşim siz de doğru düzgün kullanın şu cdleri
ondan sonra da çizildi napcaz diyosunuz

Geri