Çin Askerleri Böyle Eğitiliyor!

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

çin çok kökLü bir üLke
her aLanda oLduğu gibi askeri manada da çok eskiye dayanan ordu küLtürü var üLKenin
ama bizden korktukLarı için yaptıkLarı şeyide unutmamak Lazım=)

Ne olduysa zaten şu kafada tuğla kırma mevzusundan oldu.
Bu çekikgözler o nedenle böyle dünyanın en salak saçma işlerine el atıyorlar.
Eğit eğit sonra da duvar örüp korumaya çalış topraklarını :durdurun

saglam egitim alıolarmıs

katılıyorum..

teşekkürler....

Cidden çok sıkı eğitimleri varmış
Ama bu ülkede askere gitmekten korkmayan varsa ben de neyim :)

bu adamlar 30 yıla kalmaz dünya lideri olur demedi demeyin

arkadaşlar çinin bütün askerleri bu eğitimi almıyor resimdeki görüntüler tıpkı bizim sas (subay astsubay komandoları) gibi özel bir birlik normal piyade askerine bu eğitimi verseniz isyan bayrağını çeker :D

ha birde adamlar bizim ordumuzdan daha sıkı eğitim veriyor o bir gerçek onlarda askeri yönetim bizdeki gibi emre dayalı değil gurur ve onura dayalı yani insanları zorlamadan aşşagılamadan güzellikle eğitiyolar o zamanda insanlar işini iyi yapmaya gayret ediyo bizde gel lan git lan sus lan yorum yapma lan :D daha saymiyim yapanlar bilir

bazı noktalarda abartı olsada hem türk askerinin (komando) hemde türk subay ve astsubay personelinin eğitimi daha ağırdır arkadaşlar.

bence bütün çin silalhlı kuvetlerinin böle eğitilmesine imkan yok bunlar özel birlikler ki siszinde dikkatinizi çekmiştir

artı artık asker yerine teknolojinin konuştuğu günlerdeyiz teknoloji varsa güçlüsün .

disiplin var demekkı askerlerınde sıkı egıtım aldıklarına gore

Eğitimmi,eziyetmi.Uzakdoğu sporu gibi hareketler,ilginç.

ARkadaşlar nekadar sıkı eğitim yaparlarsa yapsınlar nekadar kalabalık olursa olsunlar ama bu cesaret işidir ölümden korkan asla ve asla bir savaşı alamaz dedelerimiz bir azınlıkken binlerce kişiye kafa tuttular ölümden kaçmadılar ölüme gittiler binlerce kişinin üstüne ve bu toprakları aldılar sorarım şimdi size sadece karadan bir savaş çıksa dünyada türkiyenin karşısında kim durabilir kişisel olarak konuşuyorum şahsen ben ölüm olsa ucunda son damlama kadar giderim üstlerine ve tanıdıgım türk kardeşlerimin hepside böyle yapar. kendi toprakları için ölücek insan lazımdır savaş olması için. Çin bukadar eğitim yapıyor madem bukadar iyilerdi niye okadar duvarı ördüler abartmayın sizde lütfen ne çin olsun ne de başka bir ülke olsun inanın türkiyenin gücünü bildikleri için bunca yıl bize birşey yapamadılar yoksa dünyanın gözü bizde çünkü dünyanın en iyi ülkesi bizde...

Arkadaşlar Eğitilenler Rütbeli Askerlerin Eğitimi DeğiL Rütbelide Kolay Eğitilmiyor Türk Komandosunu İZleyin Birde Video pAylaşım Sitelerinde Görün Eğitimi

Geri