Çifte Standart'ın Babası

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Cimboma red!

Tahkim Kurulu, G.Saraylı Yaser Yıldız ve Kayserisporlu Toledo'ya verilen 2 maçlık cezaya yapılan itirazları reddederek, cezaları onadı.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 15 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında rakip futbolcuya kural dışı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Yaser'e verdiği 2 müsabakadan men cezasına yapılan itirazı ele alırken, maç görüntülerini de izledi. Yaser'e verilen cezayı yerinde bulan kurul, 2 maçlık cezayı onayladı.

Tahkim Kurulu, Kayserisporlu Toledo'ya, Ankaraspor maçında rakibine yönelik kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'nın verdiği 2 maçlık cezaya yapılan itirazı da reddetti.

haberturk

VOLKAN DEMİRELİN CEZASINA KILIF UYDURAN BU MASUM KOL ÇARPMASINA 2 MAÇ ÇİFTE STANDART DEĞİLDE NEDİR?

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi.

volkanhaber44444.hlarge.jpg

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel'e Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan iyi haber geldi.

Kurul, yaptığı toplantıda, Fenerbahçe Kulübü'nün konuyla ilgili itirazını ele aldı.

8 martta oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 resmi müsabakadan men cezası verilen Volkan Demirel ile ilgili dosyayı inceleyen ve görüntüleri izleyen Tahkim Kurulu, rakip futbolcunun eylemi ve olayın oluş şeklini dikkate alarak, Volkan'ın cezasını 1 maça indirip, onadı.

NTVSPOR
18 Mart. 2009 Çarşamba

BEN BU FEDERASYONA
57039.jpg
KART GÖSTERİYORUM

894252news_manset_resim_c1_MahmutOzgener002.jpg

Gözler önünde yapılan bu hareketler insanı futboldan soğutuyor.Çifte standartın ağa babası tabiki.Yazıklar olsun böyle federasyon ve onun uşaklarına.

Bu Federasyon Başkanı ÜLke FutboLumuzun Başında OLdukça, NasıL HaLuk ULusoy Zamanında Fenerbahçe En Büyük Darbeyi ALıyordu, Bu FederasyonLa GaLatasaray ALmıştır Ve ALmaya Da Devam Edecektir MaLesef Bu Federasyon Düşene Kadar Başımıza Daha NeLer GeLecek BiLmiyorum...

2 senede futbol piyasasında türüyen adamlar federasyon baskanlıgı yapıo. ne ugursuz bi adamdır bu. türk futbolunun üstündeki kara bulut.

ne haluk ulusoy dönemi ne de bu federasyoann dönemi.adaletli,temiz futbol.herkes collina yı seviyo niye çünkü adaletli maç yönettiği için.türk insanın isyanı adalete değil,çifte standartadır

Mahmut Özgener federasyonunu bende beğenmiorm ama insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen,ne 2 senesi bu adam yıllarca Altay başkanlığı yaptı.

Yapmayın arkadasLar yha voLkan'ın durumuyLa o birmi
adama 10 dikiş atıLdı o anki acıyLa yapıLan bir refLexe 2 mac ceza veriLir mi. . .

Federasyon Arkanızdayken Hıc Ses Cıkarmayın..Ama aLeyhınıze Bı Durum oLdumu Hemen Isyan Bayraqı Çekın.. Owww Cok DuyquLandım Ya...HatırLarmısınız Adnan PoLat Bı Basın TopLantısı Yapıp HakemLere Çok Guvenıyoruz Demıstı... Ne oLdu Sımdı ßı Anda HakemLerın Ve Federasyonun Dusmanı oLdunuz =)))

MozoLe Miяach;4177541' Alıntı:
Federasyon Arkanızdayken Hıc Ses Cıkarmayın..Ama aLeyhınıze Bı Durum oLdumu Hemen Isyan Bayraqı Çekın.. Owww Cok DuyquLandım Ya...HatırLarmısınız Adnan PoLat Bı Basın TopLantısı Yapıp HakemLere Çok Guvenıyoruz Demıstı... Ne oLdu Sımdı ßı Anda HakemLerın Ve Federasyonun Dusmanı oLdunuz =)))

sen ne diyorsun git işine yaa yakında sizide görürüz

MozoLe Miяach;4177541' Alıntı:

Sonuna kadar katılıyorum.Zamanında bizim başımıza çok gelmişti.Etme bulma dünyası bunu ta o zamanda demiştik herkese bir gün sıra gelir diye ve geldide.Allah beterinden saklasın.

Geri