Çift tıklama sorunu

imozeph

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar mouse la klasörlerin üstüne çift tıklayınca birlikte aç çıkıyor,klasörlerin içine sağ tıklayıp girebiliyorum,autorun.inf virüsü değil.sürücülere çift tıklayınca direk açılıyor sadece klasörlerde çift tıklama sorunu var .Yardımcı olursanız çok sevinirim.(Sorun kayıt defterini onarma programını kullandıktan sonra gerçekleşti belki yardımcı olur)

Bu gece sistemi geri yüklemiştim başka bi sorundan dolayı,şimdi ise sistem geri yükleme gerçekleştirilmedi diyor,belki aynı gün içinde iki kere sistem geri yükleme de sorun çıkıyor olabilir,ama dediğini denemiştim.Sorun devam ediyor...

Format atmak hiç mi hiç istemiyorum,umarım formata gerek kalmadan bi çözümi bulabilirim

Malwarebytes adlı programı kur çalıştır bak bakalım neler var zararlı yazılım olarak.

dostum başlat çalıştıra gel oraya regedit yaz sonra enter yap kayıt defterine gireceksin oradan F3 e bas arama ekranı gelecek küçük.. oraya ''mountpoints2'' yaz enter yap arma yaptıktan sonra mountpoints2 kutucuğu gelecek sağ tarafta orayı aç ve içinde uzun ve saçma karakterlerle adlandırılan bütün şeyleri sil örnek ( {a4747bf7-d392-11df-9f21-00248cde7ca0} ) bu şekildeki yazıları sil sonra sayfayı kapat sorun hal olaacaktır takıldığın bişi olursa çekinme sor.

dostum başlat çalıştıra gel oraya regedit yaz sonra enter yap kayıt defterine gireceksin oradan F3 e bas arama ekranı gelecek küçük.. oraya ''mountpoints2'' yaz enter yap arma yaptıktan sonra mountpoints2 kutucuğu gelecek sağ tarafta orayı aç ve içinde uzun ve saçma karakterlerle adlandırılan bütün şeyleri sil örnek ( {a4747bf7-d392-11df-9f21-00248cde7ca0} ) bu şekildeki yazıları sil sonra sayfayı kapat sorun hal olaacaktır takıldığın bişi olursa çekinme sor.

Çok sağol ama düzelmedi ya:confused1:

Combofix yükle ve çalıştır. Sorunun düzelecektir.

Çok sağol ama düzelmedi ya:confused1:

dostum dediklerimi tam olarak gerçekleştirmemişsin o dediklerimi sildikten sonra tekrar F3 e bas onun ardından bir kaç tane daha silmen gerekecek... bu kessin çözümdür olmaz demen olacak şey değil :D dediklerimi harfiyen yap olacaktır çözüm burada....

Dostum mountpoints2 yi tamamen bile sildim,düzelmedi,neyse sorunu çözdüm,sırayla avast eset ve son olarak da kaspersky ile virüs taraması ve silme işleminden sonra kendine geldi.Çok sağolun ,ilgilendiğiniz için...

Geri