Çete SavaşLarı Téam ..

Novace

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Son bir kaç gündür üzerinde çok kafa yorduğum Facebook un çete savaşları uygulamasını sizinle paylaşmak istedim. http://apps.facebook.com/cete-savaslari adresinden girerek uygulamayı sayfanıza ekleyerek kendinize arkadaşlarınızla birlikte bir çete kurabilir eğlenceli saatler yaşayabilirsiniz.

Mülke Zarar Ver, Korsan Yazılım Sat, Ev Soyma, Mağaza Soyma, Yasadışı silah bulundurma, Araba Hırsızlığı gibi size para kazandıran görevler yapabilirsiniz.

Sokak Köşesi, Mağaza, Internet Kafe, Spor Salonu, Bar, Restoran, Dans Kulübü, Masaj Salonu, Alışveriş Merkezi, Otel, Kumarhane gibi mekanlar alabilir ve şanınıza şans katabilirsiniz.

Bira şişesi, beyzbol sopası, bıçak, tabancı gibi saldırı aletleri, kamuflaj, elbise, can yeleği gibi savunma aletleri alabilir, kaykay, bisiklet, araba gibi ulaşım araçları ile dolaşabilirsiniz.

Seviyeniz yükseldikçe alabileceğiniz ürünler artıyor, yapabileceğiniz görevler çoğalıyor.

Kavga etmek için sağlam bir savunma ve saldırı silahı edinince, vurun etrafınızdaki kişilere.. saldırın

Eğlenceli bir facebook uygulaması, tavsiye ederim.

Bu da benim profiLim ..
91bb5e.jpg

Face'de Birbirimizi ekLeyip çetemizi genişLeteLim diyenLer ?
Sadece bu konuya 1 mesaj atmanız yeter .. =)​

Şu Anki Çetemiz :

Lovens [Kurucu]
KRAL REX
BasicLife
bjkemal
thsn10
eiffel
DayWalkerr
Blue_Secret
hüseyinç
ali06can
emrah_sevindi
cfrkr

seviye 32....

Yanlış anlama arkadaşım lafım sana değil..Sözüm meclisten dışarı ama eğlence olarak gördüğümüz şeylere baksanıza...Yani oyunu içeriğine az bakarsak Mülke Zarar Ver, Korsan Yazılım Sat, Ev Soyma, Mağaza Soyma, Yasadışı silah bulundurma, Araba Hırsızlığı...Uzayıp gidiyor yukarda arkadaşım detaylı anlatmış...Yani bazen GTA gibi oyunları grafiklerinden etkilenerek görselliğinin de kattığı şekicilikle ilginç bulup oynayabiliriz anlarım belki...Gerçi onda da etmedikleri pislik kalmıyo oynayanların...Adam gibi görevi yapayım demiyo da..Araba çalmayı tercih ediyo..=D...neyse maksadım oyun düşmanlığı değil ama seçtiğimiz çok şey aslında içimizde ne saklı olduğunu gösteriyor..bazen bende böle şeylere yeltendiğimi farkediyorum..ve kendimi soğutmaya çalışıyorum...daha doğrusları vardır elbet....

Neyse gene de zevk meselesi..Gerçek hayata dökülmediği sürece iyi oyunlar diyim..;)

boş ama zaman geçirmek için idare eder bişey bende gelirim

son seviye en cok bölge bende diye iddia ediyorum beni de alın team e

Bölge (Saatlik kazanç: $58,124,400 - $207,200 = $57,917,200)

Sokak Köşesi
Kazançlar: $50 (/ saat)
Fiyat: $21,600
98 adet Sokak Köşesi'iniz var

Mağaza
Kazançlar: $100 (/ saat)
Fiyat: $60,000
140 adet Mağaza'iniz var

Internet Kafe
Kazançlar: $500 (/ saat)
Fiyat: $236,250
95 adet Internet Kafe'iniz var

Spor Salonu
Kazançlar: $1,000 (/ saat)
Fiyat: $610,000
112 adet Spor Salonu'iniz var

Bar
Kazançlar: $3,000 (/ saat)
Fiyat: $1,836,000
92 adet Bar'iniz var

Restoran
Kazançlar: $8,000 (/ saat)
Fiyat: $5,600,000
90 adet Restoran'iniz var

Dans Kulübü
Kazançlar: $20,000 (/ saat)
Fiyat: $14,880,000
83 adet Dans Kulübü'iniz var

Masaj Salonu
Kazançlar: $60,000 (/ saat)
Fiyat: $50,760,000
84 adet Masaj Salonu'iniz var

Alışveriş Merkezi
Kazançlar: $150,000 (/ saat)
Fiyat: $88,500,000
49 adet Alışveriş Merkezi'iniz var

Otel
Kazançlar: $200,000 (/ saat)
Fiyat: $174,800,000
66 adet Otel'iniz var

Kumarhane
Kazançlar: $300,000 (/ saat)
Fiyat: $436,000,000
99 adet Kumarhane'iniz var

alican başsoy face de ekleyin ama eklemeden önce hh dan olduğunuzu yazınki anlasılsın yardımcı olrm

Seviye: 50 (14092/14605)
Takma ad: aLucaRd (Takma ad değiştir)
Durum: Hafif Yaralı
HP: 52/160
EN: 61/126
STA: 12/12
Para: $0

Saldırı: 10 (+42)
Savunma: 10 (+34)
Donan:
Anti-tank bomba atar,
Metal zırh,
Yolcu gemisi

Çetem: 45
ekLemeq lsteyen ekLesln arkdasLar beqLlyoRum..

benide çetenize ekleyin kardeş? cevap bekliyorum. Özel mesajdan anlaşırsak iyi olur haberleşiriz ok?

bu nasıl bi oyun acaba :D:D:D:D:):):) örenirsem alırmısınız beni de çetenize tabi oyunu öretecek biri olursa

séviyém 50
chetem : 9200
Emre Güngör ékléyin .

Geri