Çelik'in Özel Ordusu MHP'yi Kızdıracak

h.yilmaz

New member
Reaction score
0
Çelik'in Özel Ordusu MHP'yi Kızdıracak

AKP Genel Başkan yardımcısı Çelik:Özel orduda Doğu'da faili meçhullere imza atmış bıyıkları aşağıya doğru sarkık, tipik MHP militanı görüntüsü veren insanlar olmayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, HABERTÜRK TV Ankara Temsilcisi Ünsal Ünlü'ye konuştu. Poyrazköy soruşturmasının sanığı Albay Ali Türkşen'in mahkemede "Kardak'a çıkarma yaparken hücum bota mazot almak için kredi kartını kullandım" diyerek mahkeme heyetine ödemenin faturasını ibraz etmesiyle ilgili şunları söyledi:

"KARDAK'TA KAHRAMAN OLDU DİYE SUÇ İŞLEME İMTİYAZI OLAMAZ"
"Kardak dediğin bir kayaydı. Biz orada çok büyüttük meseleyi, nitekim Clinton sonradan bizimle alay etti o meselede. Detayını bilmiyorum ama varsayın ki orada çok büyük kahramanlıklara imza atıldı. Bu onlara suç işleme imtiyazı vermez. Dolayısıyla şapla şekeri birbirine karıştırmamamız lazım. 'Sen Kardak’a giderken mazot parasını kredi kartınla neden ödedin?' diye kimse hesaba kitaba çekilmiyor."

"SARKIK BIYIKLI, MHP MİLİTANI GÖRÜNTÜSÜ OLANLAR OLMAYACAK"
Hüseyin Çelik Ünsal Ünlü'nün "Oluşturulacak Özel Kuvvetler asker içinde mi polis içinde mi olacak?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Ben bu işin uzmanı değilim. Asker içinde mi olmalı ordu içinde mi olmalı bilemem ama Doğu’da faili meçhullere imza atmış (Ben devlet adına kurşun sıkıyorum, millet adına kurşun sıkıyorum) diyen zihniyet olmayacak. İşkenceyle alakası olmayacak.Özel Harekat Timleri içinde çok yanlış adamlar vardı. Bıyıkları aşağıya doğru sarkık, tipik MHP militanı görüntüsü veren insanlar vardı. Ellerinde uzun namlulu silahlar, özel arabalarla gezen. O insanların yanlış davranışları bölge halkı üzerinde müthiş olumsuz etki yarattı ve bölge halkından bir çok insanı PKK’nın safına itti. Bunun farkında olmalı, yapılan yanlışları çok iyi analiz etmeliyiz. Daha sonra atılacak adımlarda bunlar göz ardı edilmemeli."

kaynak

Sizin büyütmediğiniz olay nedir ha söyleyin bana. Biriniz gelir oturduğu yerden " TSK'dan gerekli açıklamaları bekliyorum " der. Biriniz gelir " Kardak Krizi çok büyük mesele değil " der. Tabii ya , babanızın toprakları tabii. 8 yılda satılan toprakları da göze alınca gerçekten babanızın toprakları gibi sattınız bu vatanı. Allah'tan dileğim hepsinin acısı bu milletin gözü önünde çıksın sizden.

O sarkık bıyıklılar bitirdi terörü bilgi fakiri çelik. Terörle yıllarca mücadele etmiş insanlara az saygınız olsun be.

Kardak kayalıktı diyen bir adamın mücadeleden ne anlar zaten. Clinton alay etmişmiş , dünya sizle dalga geçiyor şimdi, çıkıp hesap versene önce. Milletvekili olması bu adamın boşboş konuşmasına izin verilmesi anlamına gelmiyor. Hesap vericeğiniz günü bekliyorum.

Hadi bu adama hhain diyip işin içinden çıkarızda bu adamı dinliyenlere inananlara artık nederiz bilemem.

sayın bakan duygusal mesaj verme adına saçmalamış..madem öyle düşünüyordunuz dagıttıgınız özel harekatı niye tekrar toparlama derdine düştünüz?
Sayın bakan hiç yakışıklı laf etmemişsiniz...şimdi oy totalinizi size söyliyeyim max %19 sunuz..çünkü
tepeden tırnaga kabadayı davranışlar sergiliyorsunuz....O begenmediğini ima ettiğiniz sarkık bıyıklı aslanlar
12 eylül önceside vatan diyorlardı şimdide aynı...ve siz seçilirken sadece AKP lilere BAKAN olarak mı düşündünüz...BİZ MİLLETİMİZLE BİRİZ...YA SİZ?

Geri